Pest Control iti da posibilitatea unei noi sanse la o viata sanatoasa, fara daunatori

Daca te confrunti cu problema daunatorilor si vrei sa scapi de ei rapid si cat se poate de eficient, cauta pe site-ul firmei Pest Control solutia ideala de pentru problemele pe care le ai in ceea ce priveste mediul de lucru sau spatiul de locuit. Lucram cu mult profesionalism pentru a va ajuta sa scapati de daunatorii care va pot pune sanatatea in pericol, ca de exemplu gandacii, sobolanii, moliile, soarecii etc. Pest Control este o firma de dezinfectie, dezinsectie si deratizare ce va poate pune la dispozitie servicii profesionale prin care puteti scapa de prezenta daunatorilor pentru clientii rezidentiali. Daca veti consulta site-ul firmei, veti gasi o gama larga de servicii pe care vi le oferi si dispunem indiferent de problema cu care v-ati confrunta. De asemenea, tot pe site-ul firmei veti descoperi faptul ca folosim substante virucide si bactericide profesionale, care asigura dezinfectia intr-o singura etapa.

Pentru dezinfectie utilizam substante avizate de Ministerul Santatii si provin de la firmele Bayer, Medimark Scientific, Novartis, GNLD. Produsele au o puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida. In functie de specificul activitatii de dezinfectie specialistii PESTCONTROL vor gasi solutia si produsele ideale pentru dvs. Toate produsele dezinfectante utilizate de societatea noastra au carcter Virucid testat conforn standardului SR 14476. Toate produsele dezinfectante utilizate de societatea noastra sunt dezinfectanti de nivel inalt. Totodata, oferim servicii de dezinfectie totala suprafete si aero-micro-flora despre care puteti afla mai multe detalii pe site-ul firmei.

Serviciile de dezinfectie sunt 100% sigure atat pentru dvs., cat si pentru compania sau familia dvs. sau ceilalti membri ai echipei cu care lucrati Reusim sa asiguram eficienta totala in conditii de siguranta deplina pentru beneficiari urmarind atingerea urmatorilor pasi: –

  1. Solutii biocide de nivel inalt avizate de MS si cu testare virucida conform SR 14476.
  2. Solutii biocide de nivel inalt care NU necesita clatire.
  3. Nebulizatoare si pulverizatoare de ultima generatie.01
  4. Personal calificat si experimentat – Toti operatorii nostri detin cursuri de igiena acreditate de DSP.

In alta ordine de idei, tot pe site-ul firmei Pestcontrol veti putea vedea faptul ca aceasta are un portofoliu destul de generos de clienti satisfacuti de serviciile noastre de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, care ne recomanda in permanenta. Compania Pest Control a trecut printr-o serie de restructurari de-a lungul timpului, insa acum fiind lider de piata in sectorul Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare. Serviciile companiei noastre sunt destinate clientilor din sectorul rezidential si comercial industrial. Prin urmare, cei care apeleaza la serviciile noastre sunt clientii din zone rezidentiale, persoane fizice care ne solicita serviciile pentru a elimina din locuintele acestora daunatorii care le afecteaza activitatea de zi cu zi,  putand dauna foarte grav sanatatii. Pest Control presteaza servicii la cele mai ridicate standarde de calitate si cele mai mici preturi urmatoarele servicii adresate clientilor rezidentiali. Altfel spus, prin intermediul serviciilor noastre ne propunem  sa venim in sprijinul clientilor rezidentiali pentru: deratizare apartamente, case/vile, birouri, curti/gradini. In mod evident, puteti apela la serviciile Pest Control pentru deratizare scoli, sedii comerciale, gradinite, birouri, blocuri, hale, spitale, restaurante, baruri, cinematografe, sali de spectacol, parcuri, gradini publice, spatii verzi, clinici sau cabinete medicale. Mai mult decat atat, un aspect ce denota o excelenta profesionala este faptul ca suntem autorizati si de Primaria Capitalei (PMB) pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, precum si de celelalte institutii de resort, Directia Sanitar Veterinara, Directia de Sanatate Publica (DSP),  Politia Bucuresti Serviciul Toxice (PST).

Despre toate aceste servicii, dar si altele specifice PestControl veti putea afla accesand site-ul firmei pestcontrol-bucuresti.ro. Contacteaza-ne cu incredere, pentru ca vom da dovada de profesionalism si seriozitate!