Podeaua laminata – cea mai avantajoasa optiune de pe piata

Atunci cand alegi podeaua pentru un anumit spatiu trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte in afara de felul in care va arata rezultatul final. Dimensiunile necesare, tipul de montare, uzura zilnica, conditiile din incapere sunt doar cateva dintre elementele de luat in calcul. Doar asa te poti asigura ca iei cea mai buna decizie in raport cu nevoile tale si nu te lasi condus de ratiuni superficiale care ar putea afecta semnificativ bugetul alocat in acest sens.

Totalitatea proprietatile de care a dat dovada in urma a numeroase teste de calitate la care a fost expusa demonstreaza faptul ca pardoseala laminata face fata cu succes chiar si celor mai nefavorabile conditii la care ar putea fi supusa. Este deci ideala pentru amenajarea spatiilor ample.

Este durabila si foarte rezistenta in fata uzurii

Materialele din care este conceputa, impreuna cu procedurile moderne de imbinare a lamelelor au condus la realizarea unui produs unic si aparent intangibil. Mai exact, umiditatea, umezeala, uzura fizica, traficul intens, temperaturile ridicate, substantele chimice puternice nu afecteaza suprafata podelei. Este dotata cu o tehnologie de ultima generatie care a realizat un finis dur, care nu poate fi perforat sau deteriorat cu usurinta.

Parchetul laminat este deci solutia ideala de utilizare in spatiile in care nu poate fi ferit de accidente si situatii nefavorabile. Spatii comerciale, industriale, fabrici, cladiri de birouri, institutii de mari dimensiuni sunt doar cateva dintre locurile care ar avea nevoie de o astfel de varianta pentru a se putea bucura de proprietatile unei podele impecabile pentru cat mai mult timp. De asemenea, acestea sunt o extensie a parchetului dublu stratificat laminat, ceea ce inseamna ca au preluat o parte dintre proprietatile acestuia, punandu-le intr-un produs mult mai versatil.

Latura estetica nu este neglijata

Cu toate ca accentul cade pe particularitatile practice, felul in care podeaua laminata se concretizeaza din punct de vedere al aspectului este la fel de important. De aceea, la Adfin s-a conturat o oferta foarte vasta de modele si culori pentru podele laminate. In acest mod, oricine isi doreste achizitionarea unui astfel de produs o poate face tinand cont si de rezultatul final din punct de vedere estetic, nu doar de nevoile practice.

La cantitati mari se pot observa avantaje financiare considerabile

Pentru ca materialele din care este confectionata pardoseala laminata nu vizeaza direct esente de lemn tare, care sunt foarte scumpe, pretul poate capata valori accesibile pentru tot mai multe persoane. In plus, cu cat comanda este mai ampla, cu fiecare metru patrat in plus se pot activa anumite oferte speciale. Asadar, sumele finale pot deveni extrem de avantajoase in raport cu beneficiile concrete evidente pe care le presupune o astfel de podea.