Prelucrarile cu laser a metalelor

analko

Taierea cu laser, cum ar fi CNC, este populara pentru nivelul sau de aplicare la firma Analko, care este specializata in decupare laser si CNC laser. In activitatea firmei se folosesc doar tehnologii avansate, care permit ca procesul de decupare laser sa se faca perfect. Cu tehnologia CNC laser se poate crea orice taiere complexa si cu diferite forme. Analko lucreaza cu o mare varietate de comenzi, proiecte complexe, urgente si chiar de amploare. Fiecare comanda este executata eficient si prompt.

Analko

Analko respecta cu strictete dorintele si standardele clientului. Exista diferite tipuri de gravuri, ceea ce le permite sa realizeze produse care indeplinesc cele mai inalte cerinte. Taierea cu laser a metalului este o procedura de taiere a metalului la trecerea fasciculului de laser sub influenta temperaturilor ridicate. Pentru decuparea cu laser, dispozitivul are nevoie de trei componente: sursa de energie, aceasta fiind o valoare care formeaza radiatii electromagnetice; spatiul de lucru, acesta fiind un mediu care serveste ca sursa de radiatii. Exista un mediu in stare solida cu o capacitate de pana la 6 kW, gaz – pana la 20 kW si dinamic pe gaz (putere grea) – pana la 100 kW; rezonator optic, acesta fiind un sistem de elemente cu oglinda care amplifica radiatia laser.

Taierea cu laser a metalului se realizeaza in trei etape: crearea desenelor pieselor, descarcarea desenelor in sistemul CNC si procesarea informatiilor pe care le-a primit dispozitivul.

Decupare laser

In productie, se folosesc doar echipamente certificate de inalta calitate. Toate dispozitivele au fost achizitionate relativ recent de la cei mai populari producatori. Datorita acestui lucru, procesul de decupare laser a metalului se realizeaza cu indicatori de precizie si calitate fara precedent. Analko are o baza tehnica puternica, ofera o abordare responsabila a muncii si garanteaza doar cel mai bun rezultat. In productie sunt implicati specialisti cu inalta calificare si aceasta este o garantie ca orice comanda de decupare laser va fi executata eficient si prompt. Decuparea laser a metalelor  prezinta mai multe avantaje:

  • Pretul produsului finit este mai mic decat atunci cand se folosesc alte metode.
  • Precizie ridicata. Eroare admisa – pana la 0,05 mm. Procesarea este posibila in conformitate cu standardele clientului.
  • Se poate lucra cu diferite metale.

CNC laser

Consumul de material si de timp cu metoda de taiere CNC laser a metalului, este de cateva ori mai mic decat in ​​cazul altor tipuri de prelucrare. Analko ofera performanta la taierea CNC laser, deoarece se lucreaza rapid, cu un minimum de deseuri, iar produsul finit este de inalta calitate. La firma Analko se poate apela si pentru servicii urgente, fara pierderi de calitate si costuri tehnice suplimentare. Taierea CNC laser se face fara abateri de la liniile drepte, cu prelucrarea corecta a colturilor, fara rugozitate si scara. Totul se face prin intermediul controlerelor digitale si a dispozitivelor moderne.Serviciul este solicitat deseori de producatori de produse industriale si piese, companii de publicitate si alte tipuri de afaceri. Calitatea si viteza de taiere CNC laser sunt net superioare metodelor mecanice.