Promotii LavAzza de nerefuzat de la H2On!

lavazza

Renumita pe tot mapamondul, firma italiana LavAzza este un etalon al calitatii pentru cei care nu recurg la compromisuri atunci cand vine vorba de ritualul fermecat al cafelei. Daca si tu esti un impatimit al acestui brand, ai nevoie de H2On, un serviciu unic in Romania.

Pe langa apa sub brand propriu, recunoscuta la nivel international pentru puritatea si calitatea sa, H2On livreaza produse si servicii persoanelor fizice si juridice. Desi initial aceasta companie si-a propus sa aprovizioneze doar firmele mici si medii cu apa si cafea, succesul de care s-a bucurat in putin timp de la lansare a contribuit la extinderea serviciilor profesioniste.

In momentul de fata, H2On ocupa o pozitie de top in domeniu si este recomandat de nenumarate personalitati remarcabile din spatiul cultural romanesc. De altfel, H2On este sponsorul oficial al renumitelor echipe sportive Dinamo Bucuresti si Astra Giurgiu.

De aici, poti achizitiona cafea de calitate, apa H2On, dozatoare de apa, espressoare si multe alte produse. Iar asta nu e tot! LavAzza si, in linie cu ei, H2On ofera gratuit in custodie espressoare. Practic, esti scutit de pretul de achizitie al unui espressor orginial daca vei comanda lunar o cantitate minima de cutii de cafea LavAzza.

Spre exemplu, daca vrei sa te bucuri gratuit de Espressorul LF Mini Classy, nu trebuie decat sa comanzi 2 cutii de cafea a cate 96 de capsule din gama LavAzza. Retine ca, pentru 2 persoane, 2 cutii de cafea pe luna inseamna 3 cafele pentru ambii pe zi. De asemenea, in aceasta promotie sunt incluse 2 bidoane de apa H2On de 19 litri.

lavazza-2

Fiecare pachet oferta are propriile conditii. Descopera mai multe despre acestea in lista urmatoare!

    1. Pachet oferta: Comanzi lunar 4 cutii de capsule de cafea si primesti urmatoarele produse gratuit, in custodie: Espressor LF 1200 Classy + 3 bidoane apa H2On.
    1. Pachet oferta: Comanzi lunar 3 cutii de capsule de cafea si primesti urmatoarele produse gratuit, in custodie: Espressor LF 1150 Classy + 3 bidoane apa H2On.
    1. Pachet oferta: Comanzi lunar 2 cutii de capsule de cafea (96 capsule) si primesti urmatoarele produse gratuit, in custodie: Espressor Milk + 2 bidoane apa H2On.
    1. Pachet oferta: Comanzi lunar 2 cutii de capsule de cafea (96 capsule) si primesti urmatoarele produse gratuit, in custodie: Espressor LF Mini Classy + 2 bidoane apa H2On.
    1. Pachet oferta: Comanzi lunar 2 cutii de capsule de cafea (96 capsule) si primesti urmatoarele produse gratuit, in custodie: Espressor LF Compact Classy + 2 bidoane apa H2On.

Ce inseamna sa primesti un produs in custodie? Atunci cand ai parte de un produs oferit in custodie (bidon de apa H2On de 19 litri, aparat de cafea), tu te bucuri de functionalitatile acestuia in timp ce esti scutit de pretul de achizitie. Cu toate acestea, espressorul si bidonul de apa raman proprietatea H2On si trebuie returnate dupa folosire, conform contractului.

Oferta este deosebita de avantajoasa avand in vedere ca te bucuri de un contract flexibil, care poate fi incheiat oricand doresti. De asemenea, beneficiezi de serviciul de mentenanta H2On, dar si de o linie de relatii cu clientii la care poti apela oricand ai intrebari suplimentare.

Alege experienta H2On si bucura-te de cafeaua ta preferata, preparata cu ajutorul unui espressor LavAzza original, dar si de servicii prompte, de calitate si profesioniste!