Promovarea pe OnlyFans cu succes depinde de mai multe aspecte: vezi pe cate le „bifezi“!

promovare onlyfans

promovare onlyfans

Multe fete isi imagineaza ca, daca au un smartphone si o conexiune la Internet, pot sa ajunga vedete pe platforma OnlyFans si sa castige zeci sau sute de mii de dolari. Lucrurile nu sunt insa atat de simple, deoarece alte aproximativ doua milioane de femei din intreaga lume si-au facut exact acelasi plan, iar concurenta este acerba.

Pentru a ajunge sa devii cu adevarat cunoscuta si sa ai parte de numerosi fani care platesc pentru a-ti vizualiza continutul sau pentru a sta de vorba cu tine, este nevoie de o promovare OnlyFans extrem de eficienta. Studio-20.ro isi ajuta toate modelele sa se inscrie pe platforma si sa faca toti ceilalti pasi necesari pentru a obtine incasari substantiale.

Ce presupune o promovare OnlyFans eficienta?

Primul pas consta, bineinteles, in crearea unui cont pe platforma dedicata adultilor care, in prezent, are cea mai mare rata de crestere pe plan mondial. Dupa ce iti alegi numele de scena – etapa care, in sine, are propria importanta – vei decide valoarea abonamentului lunar ce urmeaza sa fie platit de fanii care isi doresc continut video si foto exclusiv.

Abonamentele sunt cuprinse intre 4,99 si 49,99 de dolari pe luna, insa pentru fetele aflate la inceput este recomandat ca valoarea acestuia sa fie de sub 10 dolari, deoarece primul aspect pe care e nevoie sa se concentreze, pentru o promovare pe OnlyFans eficienta, este cresterea numarului de admiratori.

Succesul este adus de un continut de calitate, distribuit in mod regulat. Ca model online, ai posibilitati mult mai mari, comparativ cu femeile obisnuite. Poti sa folosesti tehnica si aparatura foto, video si audio de cel mai inalt nivel, pentru ca admiratorii sa aiba parte de o imagine si de un sunet impecabile. De asemenea, ai parte de training gratuit si de sfaturi de la profesionisti in ceea ce priveste machiajul si coafura, vestimentatia, dar si modul de a comunica.

Pe langa calitate, este importanta constanta. Nu vei realiza nimic deosebit daca postezi doar un video si doua-trei poze pe saptamana, insa nu trebuie sa ajungi nici la extrema opusa, cu zeci sau sute de postari intr-un interval scurt de timp. Ceea ce conteaza este formarea unui ritm previzibil.

In plus, nu trebuie sa uiti ca se pot castiga bani si din mesaje private. Prin urmare, merita sa le oferi fanilor sansa de a purta conversatii cu tine. In acest fel, vor deveni admiratori fideli, iar incasarile de care ai parte vor continua sa creasca.

Ce castiguri poti sa obtii cu o promovare OnlyFans de succes?

Platforma a anuntat in mod oficial ca, pe parcursul anului 2022, face in fiecare luna plati catre creatorii de continut in valoare de 200 de milioane de dolari.

Exista unele exemple celebre de succes, precum actrita Bella Thorne, care a castigat un milion de dolari in numai 24 de ore, fara a impartasi continut nud. De asemenea, o tanara necunoscuta in varsta de numai 18 ani, cu pseudonimul Bhad Bhabie, a castigat primul milion la numai 6 ore dupa crearea contului!

La randul tau, poti ajunge, in timp, la astfel de performante. Dar, pentru inceput, chiar si castiguri de cateva mii de dolari pe luna reprezinta un obiectiv important. Cu o promovare pe OnlyFans facuta ca la carte, vei reusi cu siguranta sa il atingi!