Reparaţii mașini de spălat Bacău la domiciliu

reparatii service masini de spalat rufe vase Bacau

Mașinile de spălat RUFE sau VASE moderne, deși sunt mult mai performante decât cele mai vechi, au prostul obicei de a se strica relativ rapid, poate datorită utilizării necorespunzătoare, poate datorită frecvenţei mai mari a spălărilor sau din alte cauze, cert este că apar frecvent defecţiuni.

Băcăuanii sunt persoane în general comode și practice, de aceea atunci când se strică mașina de spălat pun repede mâna pe telefon și apelează la ReparatiiElectrocasnice.eu (0757 693 641), firmă specializată în depanarea defecţiunilor mașinilor de spălat rufe sau vase ce se deplasează rapid la domiciliu oriunde în municipiul Bacău și localităţile învecinate.

Pentru defecţiunile minore, mașina de spălat se repară direct la domiciliul clientului fie la prima vizită, fie ulterior după comandarea piesei defecte.

În cazul defecţiunilor complexe, mașina de spălat va fi preluată și dusă în service-ul autorizat, unde va fi diagnosticată și va primi tratamentul corespunzător.

Preţurile practicate de către tehnicienii de service mașini de spălat Bacău de la ReparatiiElectrocasnice.eu sunt printre cele mai mici din Moldova, astfel că puteţi fi convinși că electrocasnicele sunt pe mâini bune.

reparatii masini de spalat Bacau LG INDESIT WHIRLPOOL ARCTIC BEKO BOSCH SAMSUNG ELECTROLUX