Scandal între fraţi, rezolvat de poliţişti – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

Poliţiştii din Agăş au fost nevoiţi să medieze sâmbătă un conflict între doi fraţi din

comună. Cel mai în vârstă i-a blocat celuilalt poarta cu maşina, apoi a blocat şi strada şi s-a apucat să arunce cu pietre.

Bărbatul în vârstă de 42 ani s-a certat cu fratele de 36 şi, drept răzbunare, s-a hotărât să îi blocheze acestuia accesul în curte cu un autoturism. Nu a fost cale de împăcare, iar mezinul a sunat la Poliţie. Nici rugăminţile neamurilor şi nici cele ale poliţiştilor nu l-au înduplecat, aşa că a fost amendat cu 292 lei.

În loc să-l calmeze, amenda l-a enervat mai tare, iar de la blocat poarta fratelui a trecut la blocat strada şi şi-a mutat autoturismul pe DN 12A, unde a oprit şi a refuzat să se mişte. Poliţiştii şi-au chemat ajutoare şi asta a părut să-l înfurie şi mai tare pe bărbat, care s-a apucat să arunce cu pietre, reuşind să lovească o femeie de 30 ani. A fost până la urmă liniştit de poliţiştii de la Secţia 7 Brusturoasa, iar acum e acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice.