Sedinte foto familie – cateva sfaturi utile

Sedinte foto familie

Sedintele foto familie sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa imortalizezi diferite etape ale vietii sau diferite momente importante. Mari etape ale vietii sau mici momente pretioase, numeroase momente se preteaza perfect pentru cele mai frumoase sedinte foto familie. Albumul familiei poate sa inceapa cu sedinte foto maternitate iar mai apoi dupa nastere pueti organiza o sedinta foto impreuna cu bebe. Foarte multi fotografi sunt ocupati cu multe luni inainte, este recomandat sa discutati cu el si sa faceti programarea pentru sedinte foto nou nascuti inca de cand bebe este in burtica, eventual in ultimele doua saptamani de maternitate.

Pozele sunt cele care spun de fiecare data o poveste, care ofera cele mai frumoase suveniruri si care provoaca veritabile emotii. Si din toate, sedintele foto familie sunt cele care ne emotioneaza cel mai mult.

Iata insa care sunt sfaturile de care sa tii cont pentru a te bucura de cele mai frumoase amintiri.

Comunica. Comunicarea este cea mai importanta. Inainte deci de sedinta foto este foarte important sa vorbesti cu fotograful specialist pentru a-i spune care ca sunt dorintele si asteptarile.

Trebuie sa incercati sa fiti cat mai spontani. Spontaneitatea este cel mai bun aliat al tau pentru a obtine cele mai frumoase poze de familie cu cele mai frumoase zambete si cu adevarate emotii. Spontaneitatea este cea care te va ajuta sa obtii cele mai autentice poze, care prezinta cel mai bine viata reala.

sedinte-foto-nou-nascuti-13

Detaliile sunt cele mai importante

Daca vrei sa documentezi viata voastra de familie si sa abordezi sedintele foto familie ca un veritabil jurnal de bord, ai nevoie de micile detalii care fac diferenta. Trebuie sa ai deci mare grija la elementele de decor, peisajul care va inconjoara si multe altele. Vorbind de decor, unii fotografi organizeaza sedinte foto Craciun cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Relaxeaza-te si profita din plin de tot ce se intampla. Fotograful este prezent pentru a te ghida si pentru a te face sa te simti in largul tau. Va sti care sunt lucururile pe care le vrei sau la care te astepti mai ales daca vorbesti cu el si va face tot posibilul pentru ca atmosfera sa fie cat mai relaxanta.

Trebuie deci ca toti membrii familiei sa incerce sa se simta cat mai bine, sa fie naturali si sa traiasca momentul pentru ca totul sa a fie suprins in cele mai frumoase poze. Daca va veti simti in largul vostru, acest lucru se va vedea in poze. Poate parea un cliseu, dar inainte de toate, iubirea pentru familie este cel mai important motiv pentru care vrei sa faci poze.

In orice caz, nu este vorba despre hainele pe care le purtati sau despre locul pe care il alegeti, ci despre a captura viata asa cum este in acel moment si de a arata tuturor cat de mult va iubiti si ce bine va intelegeti.

Fotografiile de familie sunt veritabile investitii care devin tot mai pretioase odata cu trecerea timpului.