Senzatii de Champions League: de ce sa joci la pariuri live?

pariuri-live

pariuri live

Fazele finale din Champions League reprezinta spectacolul suprem al fotbalului european si mondial. Sunt implicati cei mai buni jucatori si cei mai valorosi antrenori, astfel ca e prilejul perfect si pentru cei mai iscusiti pariori.

Pe Get’s Bet, fiecare partida din Champions League iti aduce oportunitati extrem de interesante de pariuri live. Iata-le pe cele mai tentante!

Pariuri live pe goluri

Chiar daca exista romantici ai fotbalului care spun ca prefera o ratare frumoasa in locul unui gol urat, de fapt golul ramane esenta si scopul acestui sport. El este motivul pentru care atacantii costa triplu fata de jucatorii de pe orice alt post. Iar bucuria inscrierii unui gol nu se poate compara cu nimic altceva din fotbal.

Asa ca, daca iubesti cu adevarat acest sport, nu poti sa ignori sansa de a paria pe goluri, chiar in timpul meciului. Mai ales intr-o competitie precum Champions League, unde ai ocazia sa-i vezi pe cei mai buni marcatori din lume. Poti sa pariezi, in timpul meciului, pe numarul total de goluri inscrise, pe intervalul in care se va inscrie sau pe echipa care va marca ultima.

Poti profita de aceste sanse chiar in returul semifinalelor sau in finala din acest an. Cu siguranta iti plac Mbappe si Neymar, Benzema, Kevin de Bruyne sau Mahrez. Daca te crezi capabil sa le anticipezi forma, mizeaza pe acest tip de pariuri live!

Chiar iti place riscul? Ce spui de pariuri rapide?

Aceste pariuri live te fac sa traiesti la intensitate maxima fiecare minut al meciului. Pentru ca, intr-adevar, poti sa mizezi pe faptul ca se va inscrie in urmatoarele 60 de secunde, sau ca va fi un corner, o lovitura libera, un aut de poarta sau o aruncare de la margine.

Ai aceleasi posibilitati si pentru fiecare interval de cinci minute. De asemenea, poti sa mizezi pe echipa care crezi ca va avea prima actiune in urmatorul minut sau in urmatoarele cinci minute. Riscul este mare, insa cotele sunt suficient de bune pentru ca totul sa merite!

Profita de toate oportunitatile de pariuri live din timpul unui meci!

Se spune ca diferenta dintre un antrenor bun si unul exceptional consta in capacitatea acestuia din urma de a intelege jocul in desfasurare si de a reactiona instant, in functie de ceea ce se intampla pe teren. Afirmatia e valabila si in ceea ce ii priveste pe pariori.

Daca te pricepi cu adevarat, sansele de a castiga jucand pe un meci care a inceput si se desfasoara chiar sub ochii tai sunt mult mai mari decat cele pe care le ai atunci cand mizezi inainte de inceperea jocului.

Dupa cel mult 10 sau 20 de minute, un ochi versat va intelege daca o echipa si-a propus sa joace la victorie sau la egal, ce jucatori sunt in forma, cum va fi influentata evolutia scorului de vreme si de maniera de arbitraj. Acesta e momentul in care poti sa iti demonstrezi tie insuti ca te pricepi cu adevarat.

Poti, bineinteles, sa plasezi pariul clasic, 1, X sau 2. De obicei, obtii o cota buna si atunci cand mergi pe ideea ca ambele echipe marcheaza. Numarul de cornere iti poate aduce si el oportunitati interesante, mai ales daca vorbim despre meciuri in care sunt implicate echipe britanice.

Ce spui de o cota mai mare de 30 pentru un gol inscris de un anumit jucator fie cu capul, fie din afara suprafetei de pedeapsa? Dar de o cota de 5 ca un mijlocas de geniu sa dea o pasa de gol? Fiecare dintre aceste pariuri live iti este la indemana pe Get’s Bet. Profita si traieste la intensitate maxima fiecare seara de Champions League!

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO