Seri magice cu muzică bună la Restaurant Savarin

Restaurant Bacau Savarin

În Mai 2019 a apărut în Bacău, ca dintr-un basm antic, un loc nou şi spectaculos, cu fotolii fine la atingere şi blând colorate, tapet cu motive inspirate de pădurea de pe dealul Măgurei, oglinzi discrete şi candelabre din bronz patinat şi lacrimi de sticlă tăiată fin, cu supe turnate din carafe, cărnuri sublim marinate şi garnituri surprinzătoare, somon în sos de smântână şi preparate româneşti atent preparate pentru oaspeţi veniţi din îndepărtate lumi, cu Savarin în formă nouă şi oameni a căror dorinţă este să te facă să te simti special de fiecare dată când vii in vizită.

Un loc pe care unii musafiri deja îl numesc acasa, un loc în care timpul se opreste puţin ca să se bucure de atmosfera  şi de gust, un loc care avea nevoie de un nume pe masură.

A fost ales Savarin.

Restaurant Savarin.

Carpaccio de sfeclă coaptă, brânză de capră și piure de avocado
Carpaccio de sfeclă coaptă, brânză de capră și piure de avocado

MENIUL

Fie că vorbim de sfere de năut cu sos de iaurt şi mentă, supe-crème în combinaţii spectaculoase şi servite într-un stil deosebit, salate aperitiv surprinzătoare, feluri principale din cărnuri si peste, diverse şi atent construite, garnituri sau salate ce nu le găseşti oriunde, deserturi clasice si celebra savarină, acum într-o nouă formă şi gust unic, în Restaurantul Savarin când vii in vizită, găseşti mereu ceva care să te bucure.

Pe tine şi pe cei dragi ţie.

MUZICA

Soul Serenade

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a directiei de „old time blues & jazz” care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.
In martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.
In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival „Blues Sur Seine” din Franta.Trio-ul bucurestean a fost „opening act” pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy.
Alte festivaluri notabile: „Blues After Work” 2013 (Luxembourg), „Sofia Blues Meeting”(Sofia), 16 editii Street Food Festival, Focsani Blues Festival 2016 (Romania), Sighisoara Blues Festival 2016 (Romania), Green Sounds Festival 2016, Jazz in the Park 2015 (Romania), Danube Jazz & Blues Festival 2015 (Romania), Dichis ‘n’ Blues 2015 & 2016 (Romania), Bulz&Blues 2013 & 2014 (Romania), „CloverFest Muscel” 2013 & 2015 (Romania), Jimbo Blues 2017 (Romania), Street Delivery 2013 & 2017 (Romania).
Componenta:
Adelina Chivu – voce, bass și kazoo
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina
Codrut Andrei – mandolina

Muzica bună trebuie neapărat acompaniată de un meniu pe măsură, de aceea Savarin vă îmbie cu următoarele preparate dedicate special seratei muzicale.

meniu Soul Serenade

CAZARE

Restaurantul Savarin este poziţionat în incinta complexului turistic Hotel Bohemia Bacău, astfel încât pentru oaspeţii care vin de la depărtare există posibilitatea de a înnopta în apropiere pentru ca seara armonioasă să continue nestingherită. Hotelul dispune de 25 de camere, din care 1 cameră este destinată persoanelor cu handicap. În toate camerele vă puteţi bucura de confortul oferit de facilităţi precum: aer condiţionat, duş, paturi confortabile, mobilier din lemn de tei masiv, cablu TV, telefon direct în cameră, cosmetice de înaltă calitate, uscător de păr, seif, minibar.