Servicii de consultanta imobiliara si studii de fezabilitate

La Invest Point vei regasi ajutorul din partea specialistilor pentru a lua cele mai eficiente si optime decizii din domeniu afacerilor, intrucat echipa noastra este orientata permanent catre solutii adaptate cu nevoile si cerintele clientilor. In acest sens oferim servicii de consultanta imobiliara si studii de fezabilitate, analiza imobiliara, dar si evaluari, intrucat la noi vei regasi tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc. Echipa Invest Point detine o experienta vasta in aceasta industrie si este pregatita sa iti ofere servicii de calitate, dar si sprijin atunci cand este cazul. Cu noi poti avea parte doar de rezultate de succes, astfel ca nu ezita sa ne contactezi, atat prin telefon, cat si prin email, direct din confortul locului in care te afli. De asemenea, te invitam si pe site-ul nostru pentru a vedea mai multe informatii si detalii despre ceea ce iti oferim.

Servicii de consultanta

Ai nevoie de servicii de consultanta imobiliara cat mai rapid? Fii sigur ca te afli in cel mai potrivit loc, intrucat echipa de la Invest Point este formata din oameni calificati in consiliere imobiliara si in achizitia de terenuri care au un potential de dezvoltare, intrucat ne bazam pe colaborarile cu dezvoltatorii din domeniu. Aceste persoane pot cauta diverse spatii sau terenuri pentru a dezvolta sau desfasura anumite proiecte, indiferent daca tipul de investitie este pentru proiecte comerciale, blocuri sau cladiri rezidentiale si nu numai. Astfel ca punem la dispozitie servicii de consultanta si consilierii pentru diverse spatii, precum cele industriale, de birou, benzinarii, iar lista poate continua.

Consiliere in investitii

De asemenea, dispunem si de servicii de consultanta pentru investitii ale proprietatilor comerciale, activitatea noastra bazandu-se pe modul in care investitorii fac legatura cu investitiile. In acest sens, rolul nostru este cel de a face conexiunile intre cei care doresc sa investeasca in spatii industriale sau comerciale, asigurand asistenta in utilizarea proprie sau pentru extindere, relocare, dezvoltare, respectiv deschidere unor puncte de lucru noi. In plus, punem la dispozitie planuri de investitie daca randamentul este ridicat dupa inchiderea locatiei din acel context. Astfel ca Invest Point te poate ajuta sa iei cea mai inspirata decizie si sa poti investi cat mai profitabil.

Studii de fezabilitate

Invest Point ofera servicii prin care se pot intocmi studii de fezabilitate si analize pentru piata imobiliara, cu scopul de a intelege intr-un mod mai detaliat, diverse context din acest domeniu. Aceste studii ofera posibilitatea de a cunoaste modul prin care se poate investi in ramura imobiliara.

Apeleaza la experti

Colaboreaza doar cu specialistii, respectiv cu echipa Invest Point pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, intrucat standardele de performanta si calitate ale serviciilor noastre sunt peste nivelul asteptarilor. Experienta, profesionalismul si cunostintele noastre sunt doa cateva dintre principiile echipei Invest Point.