Servicii de înfrumusețare cu programare online, prin Stailer

Programările la saloanele de înfrumusețare sunt acum mult mai simplu de efectuat. Printr-o singură aplicație online te poți programa la o frizerie în Bacău, la un hairstylist din București sau la manichiură în Cluj Napoca. Nu contează locația ta, ci doar locația unde ai dori să rezervi locul. Descoperă servicii de înfrumusețare cu programare online prin Stailer!

Stailer este modalitatea prin care poți obține o rezervare a locului la cel mai bun salon din zona în care te afli. Doar printr-o singură căutare poți vizualiza toate saloanele și hairstyliștii care oferă servicii de înfrumusețare sau întreținere corporală. Gratuit, simplu și foarte rapid te vei putea programa la serviciul de care ai nevoie.

Platforma îți oferă acces la peste 1000 de saloane din peste 40 de orașe din România. Așadar, în aproape orice zonă îți poți face o programare prin Stailer. Fie că ai nevoie de o frizerie Bacau, de un barbershop, nail artist sau o coafeză, poți descoperi pe unii dintre cei mai buni oameni în domeniu, cu ajutorul acestei platforme. În plus, poți testa și aplicația pentru a-ți fi și mai ușor să te programezi.

Aplicația Stailer – te programezi direct de pe telefonul mobil, de oriunde te-ai afla

Pentru a vedea beneficiile sale, incearca gratuit aplicatia Stailer! O poți descărca de pe App Store, Google Play sau App Gallery direct pe telefonul mobil sau pe tabletă. După ce ai descarcat-o și ți-ai creat un cont, lucrurile vor fi și mai simple.

Cu ajutorul aplicației ai posibilitatea de a efectua programări, de a le anula, de a le pune într-o altă dată sau oră și chiar de a te reprograma. Crearea unui cont îți oferă toate aceste posibilități, cât și altele.

Utilizează harta interactivă și descoperă toate saloanele din apropierea ta! Prin activarea locației telefonului sau tabletei, Stailer te ajută să găsești mai repede un salon din zona ta. Secțiunea de Harta Interactivă îți generează toate rezultatele privind saloanele din jurul locației tale, cu toate informațiile necesare – inclusiv distanța dintre locația ta și a lor.

Citește recenzii verificate, setează remindere și reprogramează-te la hairstylistul favorit!

Aplicația Stailer îți permite să citești părerile altor clienți privind vizita la salonul unde dorești să te programezi, să setezi remindere despre o programare și să te reprogramezi. Din contul tău, secțiunea „Programările tale” poți să te reprogramezi printr-o singură atingere de ecran. Dacă ai fost deja la un hairstylist prin folosirea aplicației, programarea se stochează în contul tău. În acest fel, ai posibilitatea de a o repeta, fără să faci din nou demersurile necesare.

Platforma și aplicația sunt extrem de utile pentru clienții care vor să facă o programare la saloanele de înfrumusețare și nu numai. Poți rezerva locul la servicii de întreținere corporală, pe lângă la cele de înfrumusețare. Ai posibilitatea de a descoperi sute de saloane, hairstyliști și alți profesioniști în materie de hair & beauty.

Rezervă locul pentru un eveniment important, pentru a arăta impecabil în orice moment al zilei! Stailer este o simplă modalitate prin care poți beneficia de un loc la salon.

Contact: [email protected]