Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

Scandal violent în Piaţa de Gros din Bacău, între patru comercianţi şi administratorul pieţei. Nici măcar

intervenţia poliţiştilor locali nu i-a calmat, ba mai mult, unul dintre scandalagii a încercat să îi lovească şi pe aceştia cu un baston.

Scandalul a izbucnit la primele ore ale dimineţii între patru comercianţi şi administatorul Pieţei de Gros. Au fost chemaţi agenţii Poliţiei Locale, pentru a calma spiritele. Doar că, în timp ce aceştia scriau amenzi pentru tulburarea liniştii publice pentru precupeţi, între cei implicaţi în ceartă a izbucnit o noua altercaţie, care a degenerat in injurii, ţipete şi lovituri. De această dată, unul dintre scandalagii a adus şi un baston metalic, cu care a încercat să lovească fără discriminare în civili şi poliţişti.

Nimeni nu a fost rănit, dar maşina agenţilor locali a suferit ceva avarii. Din acest motiv, toţi cei patru au fost amendaţi cu câte 500 lei, iar cel mai violent a fost predat poliţiştilor de la Secţia 2, care au întocmit un dosar penal pentru ultraj.

A fost informată şi Direcţia Administraţia Pieţelor despre incident şi, cel mai probabil, împotriva celor patru comercianţi recalcitranţi vor fi luate măsuri de sancţionare şi din partea acesteia.