Scandal violent în Piaţa de Gros din Bacău, între patru comercianţi şi administratorul pieţei. Nici măcar

intervenţia poliţiştilor locali nu i-a calmat, ba mai mult, unul dintre scandalagii a încercat să îi lovească şi pe aceştia cu un baston.

Scandalul a izbucnit la primele ore ale dimineţii între patru comercianţi şi administatorul Pieţei de Gros. Au fost chemaţi agenţii Poliţiei Locale, pentru a calma spiritele. Doar că, în timp ce aceştia scriau amenzi pentru tulburarea liniştii publice pentru precupeţi, între cei implicaţi în ceartă a izbucnit o noua altercaţie, care a degenerat in injurii, ţipete şi lovituri. De această dată, unul dintre scandalagii a adus şi un baston metalic, cu care a încercat să lovească fără discriminare în civili şi poliţişti.

Nimeni nu a fost rănit, dar maşina agenţilor locali a suferit ceva avarii. Din acest motiv, toţi cei patru au fost amendaţi cu câte 500 lei, iar cel mai violent a fost predat poliţiştilor de la Secţia 2, care au întocmit un dosar penal pentru ultraj.

A fost informată şi Direcţia Administraţia Pieţelor despre incident şi, cel mai probabil, împotriva celor patru comercianţi recalcitranţi vor fi luate măsuri de sancţionare şi din partea acesteia.