Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

La-nceput de stagiune…

Astazi, toti actorii, masinistii, corpul Tesa s-au prezentat la controlul medical. Un bun prilej de a

ne reintilni si ,fiind in asteptare, ne-am adus aminte de alte controale ale medicinei muncii. Mai bine zis, ne-am adus aminte de toate „prapastiile” care ne-au iesit pe gura la intrebarile serioase si aplicate ale doctorilor/asistentilor.

Corina Goranda, o impetuoasa frumoasa, poarta multe bratari de argint. Fiecare dintre ele au pentru ea o insemnatate. Motiv pentru care nu poate renunta la niciuna. Dorind sa-si faca EKG-ul, doctorita ii sugereaza sa-si dea jos bratarile. Pe noi, fireste, ne-a pufnit risul: sunt foarte multe, iti ia o juma’ de zi sa le dai jos pe toate. „Nu pot renunta la ele, zice Corina, faceti-mi cu ele. ” „Nu se poate, stiti aparatura….”. Corina: „Aduceti aparatura mai moderna!”….naivitate….

Pe Firuta Apetrei au intrebat-o daca are vreodata un gust amar in gura. Fireste ,cu scopul de a detecta o eventuala boala. Firuta raspunde in stilu-i propriu: „Da, am! de fiecare data cind iau salariul!”…. (nota red.  – mai multe pe acest subiect, aici)

Cind mi-au luat mie tensiunea, iesind foarte mica, (7 si ceva…) doctorita speriata ma intreaba: „Doamne fereste, cum ati ajuns la teatru…?” Eu, luind intrebarea mot-a-mot, am raspuns: „Cu taxiul doamna. Imi era frica sa nu intirzii…”

Si lista poate continua….

Noi, multumim lui Dumnezeu, suntem bine, sanatosi. Nu stiu cum pleaca doctorii de la noi…:))

Chestia este urmatoarea: noi ajungem la Teatru oricum, dar important este sa avem pentru ce. Si nu, nu ne doare nimic decit indiferenta, ignoranta, dictonul „Las’ ca merge si-asa…”.

Suntem sanatosi, dragii nostri , increzatori ca se poate mult, bine si frumos!

Cu drag, Noi, Teatrul Municipal Bacovia!

Sursa: Eliza Noemi Judeu