Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

Adjunctul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, implicat într-un scandal cu conotații sexuale și

cercetat penal pentru folosirea funcţiei în vederea obţinerii de favoruri sexuale”. Colonelul Nelu Popovici, care deține funcția din 2008, ar fi fost capabil de practici monstruoase în fața unei femei, o polițistă de frontieră,  chiar în curtea Mitropoliei, în perioada sărbătoririi Sfintei Parascheva.

Conform Ziarul de Iași, „dosarul se află pe rolul Parchetului Militar din Iaşi, în jur de 100 de persoane fiind audiate până acum”.

În noaptea de 11 spre 12 octombrie, dispozitivul de pază era condus de colonelul Popovici, iar printre cei care făceau parte din acesta se afla şi poliţista de frontieră ce este victimă în dosar şi al cărui nume “Ziarul de Iaşi” nu îl va publica. Martorii de la eveniment au menţionat că Nelu Popovici a început să aibă, începând cu orele 21.00, manifestări specifice persoanelor care au consumat alcool. Forţele de ordine erau comasate în mai multe module, într-unul dintre acestea aflându-se şi poliţista de frontieră.

Nelu Popovici ar fi intrat în cortul în care se afla victima şi i-ar fi arătat acesteia organul genital, lăudându-se cu bărbaţia sa. Ulterior, poliţista a fugit din cort, iar colonelul ar fi continuat acţiunile exhibiţioniste, scenele fiind observate şi de alte persoane care se aflau în zonă” – relatează Ziarul de Iași, citând surse din cadrul anchetei.