Tâlhăriţi în casă pentru 23 lei – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

Trei tineri din comuna Parava, doi băieţi şi o fată, au fost

reţinuţi de poliţişti, fiind acuzaţi că ar fi intrat în casă peste doi bătrâni şi i-ar fi tâlhărit. Fapta a fost plănuită pe îndelete, însă nu a luat în calcul faptul că bătrânii erau lefteri, pensiile începând să fie plătite abia spre sfârşitul săptămânii.

Fata de 20 ani şi băieţii de 16 şi 21 şi-au dat întâlnire sâmbătă seara într-un bar din apropierea casei bătrânilor. Au discutat, au plănuit şi au trecut la acţiune. Au intrat prin efracţie în locuinţă şi, prin acte de violenţă, i-au deposedat de un portofel. Probabil că dezamăgirea le-a fost mare, când şi-au dat seama că şi-au riscat libertatea pentru 23 lei, pentru că doar atât erau în portofelul furat. În urma lor, bătrânul a avut nevoie să fie dus la spital, unde a primit îngrijiri.

Cei trei tineri s-au ascuns până marţi când, în baza unor mandate de percheziţie eliberate de Judecătoria Bacău, poliţiştii de la Secţia 5 Rurală Răcăciuni au descins în locuinţele lor şi i-au ridicat pentru interogatoriu.

Au rămas în arestul Poliţiei, fiind reţinuţi pentru 24 ore, urmând a fi prezentați Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată.