Tigara Electronica Romaneasca: VOOM by Voore

Kit VOOM - Dark Gray + Power Bank - Dark Gray disponibil pe voore.ro

In prezent exista pe piata mai multe branduri de tigari electronice, unele dintre ele fiind foarte cunoscute in randul pasionatilor de vaping, altele fiind neobservate inca. Cine nu a auzit de Voom de la Voore, va stii acum ca este un nou brand romanesc, accesibil la pret si potrivit in special pentru incepatori. Voom este o tigara electronica ieftina, dar cu toate acestea dispune de diverse functii si caracteristici care fac diferenta.

Romanesc si bun – kitul perfect pentru incepatori

Kitul Voom de la Voore este perfect pentru incepatori. Designul subtire si atractiv, functiile de protectie necesare, dar si caracteristicile ce tin de functionalitate fac ca acest kit de tigara electronica Voom sa fie de nelipsit din buzunarul oricarui vaper incepator. Voom de la Voore este realizat din aliaj cu aluminiu, iar capacitatea cartusului este de 1.2 ml. Cartusele vin incarcate cu lichid, fara a avea posibilitatea de a fi reincarcate. Numarul de puff-uri per un cartus este de cuprins intre 250 si 300. Acumulatorul are o putere de 320mAh si voltajul de 3.7 V. Dispune de un indicator LED al nivelului acumulatorului, astfel: culoarea verde indica faptul ca tigara electronica este incarcata full, alb sugereaza faptul ca este acumulatorul este incarcat intre 70 si 100%, albastru intre 30 si 70%, iar culoarea rosie sub 30%.

Tigara electronica ieftina Voom dispune si de alte indicatoare LED, prin urmare, consumatorul este atentionat atunci cand are un scurtcircuit (prin 3 flash-uri), cand este nevoie de o conectare la un cartus nou (prin 2 flash-uri) si cand se depaseste timpul maxim de tragere (prin 5 flash-uri).

Cat despre functiile de protectie, putem spune ca este fabricat in asa fel incat sa protejeze de un scurtcircuit, de supraincarcare, de depasirea timpului si de nivelul scazut al acumulatorului.

Kitul Voom de la Voore contine pe langa tigara electronica si un Power Bank. Power Bank-ul este un incarcator portabil, care se conecteaza la dock-ul de incarcare prin USB si are nevoie de aproximativ o ora pentru a atinge nivelul maxim. Fiind portabil, este un beneficiu in plus pentru consumator, deoarece poate purta aceasta tigara electronica ieftina oriunde. Power Bank-ul suporta maxim 4 incarcari a dispozitivului Voom.

Avand in vedere toate caracteristicile de care dispune acest kit tigara electronica Voom, putem spune ca este mai mult decat potrivit pentru vaperii incepatori. Kiturile sunt disponibile in mai multe culori, ceea ce il face ideal atat pentru barbati, cat si pentru femei. Sunt dispozitive elegante, iar raportul calitate-pret este exceptional. Pretul mic este pretabil atat pentru cei care au parte de un prim job nu foarte bine platit, cat si despre cei care doresc sa faca mai multe economii.

Orice incepator ar trebui sa aiba un kit Voom de la Voore in buzunar si sa se bucure de tot ceea ce ofera aceasta tigara electronica ieftina romaneasca. Daca si tu esti incepator, alege tigara electronica ieftina Voom de la Voore si bucura-te de fiecare beneficiu in parte.