Tips&tricks: cum sa inchiriezi repede si usor masina preferata?

Masina ta personala nu mai functioneaza si trebuie sa o lasi in service timp de cateva zile?

Apeleaza la serviciul de inchiriere auto Otopeni si bucura-te in continuare de confortul cu care te-ai obisnuit. Este vorba despre o solutie eficienta, la care poti apela oricand si datorita carei poti sa pleci la drum acolo unde ai nevoie! Uita de mijloacele de transport in comun si beneficiaza de o gama larga de beneficii!

Inchiriere auto Otopeni – alege autoturismul potrivit pentru tine!

In functie de stilul de condus care te caracterizeaza, poti opta pentru o masina sport, una de oras sau un model elegant. Este important sa te gandesti de la inceput la motivele pentru care iti trebuie un autoturism, iar astfel iti vei face o idee clara despre modelul care s-ar plia cel mai bine nevoilor tale. In acelasi timp, ia in considerare si traseele pe care le vei avea de urmat: ramai in oras sau pleci la drum lung?

Flota auto din care poti alege este una extrem de variata: te poti orienta fie catre o masina micuta, fie catre una mai mare, sport, de tip 4 x 4, pe care sa o poti conduce inclusiv pe trasee montane, acolo unde drumurile sunt accidentate.

Metode de rezervare

De indata ce te hotarasti in privinta unei masini, trebuie sa stii ca o poti rezerva foarte usor. De exemplu, ai la dispozitie mai multe variante:

  • telefonic – vorbesti direct cu reprezentantii firmei de inchirierei;
  • completeaza formularul online – aici trebuie sa introduci datele tale personale, masina pe care ti-o doresti, dar si numarul de zile in care ai nevoie de ea si informatii despre locul de preluare;
  • trimite un email catre firma de inchirieri, in care mentionezi autoturismul dorit, dar si informatii despre perioada de inchiriere.

Indiferent de varianta pe care o alegi, rezervarea unui autoturism nu dureaza mai mult de cateva minute. Asta inseamna ca vei putea obtine masina extrem de usor!

Acte necesare

In ceea ce priveste documentele de care ai nevoie pentru a inchiria o masina, acestea sunt: cartea de identitate si permisul de conducere valabil. Aceeasi regula se aplica si pentru soferul suplimentar, daca ai nevoie de unul. Inainte de a primi masina, vei semna contractul de inchiriere, care contine datele de contact ale ambelor parti, informatii despre autoturismul pe care il primesti, perioada de inchiriere, dar si tariful pe care trebuie sa il suporti.

Toate masinile sunt extrem de bine intretinute

Pentru siguranta personala, este bine sa stii ca masinile ce fac parte din flota auto sunt constant verificate de catre experti in domeniu. Mecanicii se asigura ca autoturismele sunt intr-o perfecta stare si pot fi folosite fara probleme.

Perioada flexibila de inchiriere

Firma de inchirieri auto iti permite sa beneficiezi de o masina pentru o perioada cuprinsa intre 2 si 3 zile, pana la cateva saptamani, in functie de nevoile pe care le ai. Mai mult, poti extinde perioada de inchiriere, daca este cazul. Cum? Discuta cu reprezentantii companiei partenere, iar acestia se vor ocupa de incheierea unui contract aditional.

Firma de inchirieri auto Caroutis iti vine in ajutor la orice ora din zi si din noapte, oferindu-ti posibilitatea de a alege dintre zeci de masini extrem de bine intretinute. Apeleaza la acest serviciu ori de cate ori ai nevoie si bucura-te de confortul pe care il meriti!

Accesand Caroutis.com poti descoperi tipurile de autoturisme pe care le ai la dispozitie, iar ulterior, cand te hotarasti, poti face o rezervare in numai cateva minute, fie ca alegi varianta online sau pe cea telefonica.

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: +4 0747 134 901