Tot ce trebuie sa stii despre dispozitevele de vaping

Ultimii ani au reprezentat o perioada plina de progres pe plan tehnologic care a adus alternative pentru nenumarate actiuni zilnice din viata fiecaruia. Din dorinta de a propune o varianta mai buna pentru sanatate, au aparut si tigarile electronice. Aceste dispozitive imita tot ceea ce inseamna o tigara clasica si elimina elementul nociv. Astfel, daca te afli in situatia in care vrei sa faci o schimbare in viata ta, insa renuntarea definitiva la fumat ti se pare imposibila, vapingul reprezinta compromisul ideal.

Ce este o tigara electronica?

Acest dispozitiv este un inlocuitor al tigarilor clasice. Au aparut din dorinta de a oferi fumatorilor inraiti variante mai putin nocive pentru sanatatea lor.

Cum functioneaza?

Principiul de functionare este foarte simplu si pe intelesul tuturor. Este nevoie doar de cateva elemente pentru a se produce aburul ce urmeaza a fi inhalat. In esenta, ne raportam la un lichid care este supus unui proces de incalzire pentru a putea ajunge sa produca abur. Acest proces este mediat de o rezistenta si un atomizator. Rezistenta produce caldura iar atomizatorul genereaza aburul pe care il conduce spre mustiuc. Exista si alte elemente, insa acestea sunt optionale, reprezentand accesorii ce pot imbunatati experienta.

Cumpara de la Voore atomizatoare de tigari electronice, moduri, lichid, alte accesorii sau chiar kit-uri complete si bucura-te in continuare de viciul tau preferat!

De ce este o alternativa mai buna?

Sa renunti la obiceiuri vechi este un proces lung si complicat. Lucrurile pot deveni mai simple atunci cand in loc sa renunti complet, alegi variante mai benefice, din toate punctele de vedere. Acelasi lucru se aplica si in cazul fumatului. Daca este un viciu la care simti ca nu poti renunta, inlocuieste-l cu vapatul si beneficiile nu vor inceta sa apara.

Nu arde substante nocive

Principiul de functionare nu mai este arderea, ci incalzirea. Compozitia lichidului pentru dispozitivele electronice se deosebesc semnificativ de continutul tutunului clasic. In principiu, majoritatea substantelor periculoase au fot inlocuite cu unele inofensive. Asadar, aceste doua modificari sunt principalele aspecte care fac din vapare un obicei mai sanatos.

Poti elimina complet nicotina din viata ta

Dependenta de nicotina poate fi una dintre cele mai puternice. Eliminarea brusca din rutina zilnica poate duce la dureri severe de cap sau chiar stari generale negative. De aceea, pentru ca organismul sa nu aiba parte de un soc, eliminarea ei trebuie sa se faca treptat. Acest lucru este foarte simplu atunci cand folosesti tigara electronica. Poti alege ca la anumite intervale sa alegi lichid cu o concentratie mai redusa de nicotina. Astfel, poti ajunge mai usor in punctul in care corpul nu va mai simti aceasta nevoie.

Vapingul e mai ieftin decat fumatul

Si din punct de vedere financiar avantajele sunt considerabile. Daca pentru un fumator inrait bugetul saptamanal pentru intretinerea viciului putea atinge valori foarte mari, odata ce ai achizitionat kit-ul complet pentru tigara ta electronica, costurile sunt net inferioare. Asadar, este nevoie doar de o investitie initiala si asigurarea lichidului, care este cu mult mai ieftin si durabil decat un pachet de tigari clasice.

Schimbi aroma de fiecare data cand simti nevoia

Petru ca experienta sa fie una cat mai vasta, la Voore gasesti nenumarate optiuni in ceea ce priveste aroma sau intensitatea lichidelor. Astfel, fie ca iti doresti sa te bucuri de un efect racoritor sau vrei sa simti gustul unor fructe sau deserturi speciale, in magazinul Voore gasesti cu siguranta o varianta pe placul tau.

Bucura-te de o senzatie similara celei produse de narghileaua clasica, oriunde te-ai afla, fara limite!