Un ambalaj deosebit pentru o bautura deosebita

cutii-cu-insert-transport-vin-1-2-3-sticle_2113

Ambalajele su un rol destul de important, in diversele ocazii si imprejurari in care sunt utilizate. Ca de exemplu, atunci cand ii oferim unui prieten un cadou, alegem fara indoiala un ambalaj cat mai frumos si reprezentativ daca se poate sau atunci cand vrem sa transportam ceva si avem nevoie poate de cutii in care sa impachetam anumite obiecte astfel incat acestea sa fie in siguranta.

Pentru moment insa, vom discuta despre siguranta oferita de o cutie pentru transportul sticlelor. Cel mai des intalnit material este cartonul, ieftin, rezistent, eficient si usor. Fiind usor de manevrat si modelat in forma in care dorim cutia, acesta reprezinta o alegere foarte buna. Iar in ceea ce priveste cutiile pentru transport de sticle, cei de la iPackOnline ne aduc o gama larga si de cea mai buna calitate de cutii din carton CO5 si CO3 pentru transportul sticlelor de bauturi dar si pentru diverse alte utilizari, precum cutii pizza, cutii pentru operatiuni de mutari si relocari sau cutii pentru transport specializat.

Desi la prima vedere, oricine ar spune ca practic, este vorba despre cutii care arata simplu, fara ceva special, faptul ca sunt atat de eficiente in transport si siguranta recipientelor care se afla in ele sunt aspecte suficiente pentru a putea spune ca vorbim despre produse superioare calitativ.

Cu siguranta ca, pentru a oferi un aspect mai placut unei cutii, putem utiliza o folie colorata sau poate chiar un autocolant, scopul acestor cutii transport sticle de la iPack fiind in primul rand acela de a proteja sticlele ambalate in ele. Dintre numeroasele produse din aceasta categorie putem opta intre cutii pentru o singura sticla, potrivite pentru bauturile mai scumpe si mai speciale si totodata, o alegere buna atunci cand vrem sa oferim cuiva o sticla de vin sau sampanie, cutii pentru doua, patru sau 6 sticle.

Pe langa modelele de cutii disponibile in magazin, ce-i de la iPack realizeaza si cutii la comanda, dupa preferintele clientului, ca de exemplu cutii cu un alt design sau pentru un numar mai mare de sticle. Datorita aspectului simplu si totodata modern si calitatii cartonului utilizat pentru aceste cutii transport sticle, ele vor fi apreciate de catre oricine, adaugand astfel si mai multa valoare produsului, in cazul de fata, unei sticle de vin sau de sampanie.

Atat persoanele fizice cat si cele juridice pot cumpara din magazinul iPack, ofertele speciale fiind la fel de bune pentru orice client. Astfel, daca pur si simplu avem nevoie de cateva astfel de cutii pentru a depozita cateva sticle de vin sau pentru a le oferi cuiva, aici pute, gasi ceea ce avem nevoie.

Pentru a va convinge si mai mult de eficiente solutiilor lor de ambalare, cei de la iPack au pe YouTube un scurt filmulet in care o cutie in care de afla o sticla de vin este lasata sa cada pe podea de la o inaltime de peste 1 metru si putem astfel observa ca stica este intacta iar cutia nu sufera mai deloc deformari, atat grosimii cartonului cat si sistemelor de siguranta de la interior, care tin recipientul in loc.