Un tânăr de 17 ani a dărâmat un stâlp de electricitate cu maşina părinţilor

Decizia de a lua maşina părinţilor pentru o plimbare la pădure va fi una pe care

o va regreta mult timp un tânăr de 17 ani din Podu Turcului. Asta pentru că, în loc să revină acasă cu ea, s-a oprit într-un stâlp de electricitate, după ce a lovit şi un gard.

Împreună cu alţi patru amici, adolescentul s-a gândit să facă o plimbare la pădurea Bodeasa din Podu Turcului. Au profitat că părinţii băiatului de 17 ani nu erau acasă şi au luat cheile autoturismului familiei. Până la pădure  au ajuns cu bine, problema a apărut la drumul de întoarcere. Se pare că tânărul nu a adaptat viteza la condiţiile drum şi, pe fondul lipsei experienţei la condus, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în gardul unui imobil, apoi într-un stâlp de beton de la rețeaua de electricitate, care s-a rupt și în cădere a rupt un alt stâlp.

Speriat, băiatul a luat-o la sănătoasa. A fost identificat rapid, iar polițiștii au stabilit că în autoturismul respectiv se aflau la momentul producerii evenimentului alți patru tineri, cu vârste între 16 și 19 ani.

Nu a fost nimeni rănit, aşa că dosar penal privește doar conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoană care nu poseda permis.