Unde gasesti cele mai bune sisteme de dus pentru bai moderne? Vezi ce beneficii au produsele Grohe

Cele mai cautate sisteme dus sunt astazi cele incastrate, care asigura baii un aspect inspirat din reviste. Ultra-moderne, piesele care comun sistemele de dus trebuie sa bifeze, insa, nu doar caracteristici ce tin de design, ci si functionalitati performante. Este important sa le poti intretine usor, sa mentina stabila temperatura apei, sa fie usor de folosit, dar si de montat, si sa te poti bucura de ele pe termen lung.

Cea mai simpla modalitate prin care poti bifa toate criteriile de performanta ale unui asemenea sistem este sa optezi pentru gama de produse Grohe. Aceasta este recunoscuta pe piata pentru proprietatile sale unice, care asigura calitate, confort, performanta, durabilitate, rezistenta si usurinta in intretinere. Iata de ce!

Cum ar fi ca temperatura apei de la dus sa fie intotdeauna perfecta?

Simplu! Nu „ar fi”, ci „este”, pentru ca aceste beneficii pot fi la timpul prezent. Datorita tehnologiei Grohe TurboStat, poti potrivi temperatura apei intr-o fractiune de secunda, iar ea se va mentine constanta pe toata perioada experientei tale la dus, chiar si atunci cand cineva din locuinta foloseste apa intr-o alta incapere. Mai mult, vei si economisi, pentru ca nu vei face risipa de apa. Iata unul din avantajele Grohe!

Grohe este unul dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare din lume

Atunci cand spui „Grohe” spui „exigenta”, intrucat acest producator de renume bifeaza – cu succes – cele mai mari standarde de calitate prin produsele sale. De la functionalitati si pana la finisaje, din orice unghi analizezi produsele din gama Grohe, performanta este mai mult decat evidenta. Produsele sunt concepute exact asa: pentru o casa perfecta, unde primeaza confortul. Iti poti crea o experienta personalizata in baie, prin sistemele de dus cu functionalitati multiple: cu efect de ploaie, cu popa incastrata, cu finisaje de tip Grohe Starlight ce asigura o rezistenta la zgarieturi de 10 ori mai mare decat orice alte produse din aceeasi categorie. Nu vei crea doar o zona pentru dus, cu ajutorul echipamentelor sanitare de la Grohe, ci o zona extraordinara de relaxare, unde iti vei putea relaxa simturile dupa o zi lunga si obositoare la job.

Tehnologiile inovative transforma un simplu dus intr-o experienta de relaxare a simturilor

SmartControl, RainSpray, DreamSpray, CoolTouch, EcoJoy si StarLight sunt doar cateva dintre tehnologiile inovatoare pe care sistemele sanitare pentru dus de la Grohe le integreaza. De exemplu, tehnologia DreamSpray este in centrul fiecarui sistem pentru dus, oferind o experienta deosebita. Capul de dus asigura o precizie perfecta, dar si o distributie egala si consistenta a apei pentru fiecare duza. Poti alege un model de pulverizare care iti relaxeaza cel mai bine simturile, in functie de starea ta de spirit din acel moment. Tehnologia CoolTouch, pe de alta parte, se asigura ca suprafata exterioara a bateriei nu va depasi niciodata temperatura apei la care este reglata. Nu exista niciun risc sa te accidentezi prin atingerea bateriei, intrucat suprafata cromata nu va fi niciodata mult prea fierbinte pentru a fi folosita. Merita!

Profita de cele mai bune preturi la seturi dus Grohe: discounturile atractive sunt oferite de Baterii-Lux.ro

Gasesti seturi dus ultra-moderne in magazinul online Baterii-Lux.ro, locul unde reducerile se tin lant in aceasta perioada. Profita de preturile avantajoase la cele mai performante sisteme de dus de la Grohe!