Vrei sa iti schimbi jobul? Afla ce intrebari ar trebui sa iti pui si de ce un permis de barca clasele C/D/S iti va fi de folos!

permis de barca categoriile C,d,s

permis de barca categoriile C,d,s

Sa iti schimbi locul de munca face parte din cursul firesc al vietii. Ultimii doi ani ne-au aratat cat de imprevizibila poate fi viata, iar, din acest motiv foarte multi oameni se gandesc ca trebuie sa tina “cu dintii” de jobul pe care il au. Acest lucru este de inteles, insa asta nu inseamna ca trebuie sa ramai intr-un loc care iti aduce mai multe neplaceri decat satisfactii.

Daca simti ca locul de munca actual nu este ceea ce ai nevoie, este recomandat sa te gandesti bine la schimbarea pe care vrei sa o faci. In randurile de mai jos, vei afla care sunt intrebarile pe care este bine sa ti le pui, pentru a-ti da seama daca intr-adevar jobul actual nu este pentru tine, si de ce un permis barca clasele C/D/S poate fi “salvarea” ta, in caz ca vei demisiona.

permis de barca categoriile C,d,s
permis de barca categoriile C,d,s

Imi provoaca neplaceri jobul sau conditiile de lucru?

Este extrem de important sa constientizezi ce anume iti displace la locul de munca. Este posibil sa ai falsa impresie ca ai probleme cu jobul in sine, insa, in realitate, tu sa fii nemultumit de conditiile in care iti desfasori activitatea.

De exemplu, avand in vedere cresterea numarului de persoane infectate cu Covid-19, au reaparut modificari in ceea ce priveste mediul de lucru. Poate esti nemultumit de faptul ca trebuie sa lucrezi de acasa sau sa porti masca in mijloacele de transport in comun, deoarece te sperie gandul unei noi izolari.

Daca imi schimb jobul, am un plan B?

Ei bine, ultimii doi ani ne-au invatat ca intotdeauna trebuie sa avem un „as in maneca”, un plan de rezerva, in caz ca ne pierdem locul de munca. Un permis de barca clasele C/D/S ar putea fi calificarea suplimentara care iti ofera o noua posibilitate de angajare!

Acest skill se dovedeste a fi extrem de folositor pentru atunci cand doresti sa iti schimbi locul de munca, din diverse motive. Daca detii un astfel de permis, ai posibilitatea de a conduce ambarcatiuni cu vele, deci te poti angaja la orice companie care ofera croaziere turistice pe mare!

Atat in tara, cat si in strainatate, acest job este foarte bine platit! Daca iti doresti sa te stabilesti intr-o alta tara, trebuie sa stii ca jobul de skipper este platit cu sume de la 50 de euro pe zi si care poate ajunge chiar si la 200 de euro!

Un alt mare beneficiu al unui permis de barca clasele C/D/S este faptul ca se obtine intr-un timp relativ scurt. Ai posibilitatea de a alege intre un curs intensiv, care dureaza 4 zile, sau un curs in Bucuresti (cu posibilitatea participarii si online), cu o durata de 4 saptamani. La aceste sesiuni, se adauga o perioada de practica, unde vei acumula si mai multe cunostinte de la cei mai buni profesionisti din domeniu!

Permisul de barca clasele C/D/S este un ICC (Internațional Competence Certificate), un certificat recunoscut in toata lumea, care nu expira niciodata, astfel incat ai posibilitatea ca, oricand si oriunde, sa incepi o viata noua si sa descoperi farmecul navigatiei!

Sa iti schimbi jobul nu este un lucru usor, insa nu reprezinta nici cel mai greu de indeplinit obiectiv! Inscrie-te la cursurile organizate de SetSail si obtine un permis de barca clasa S, iar viitorul iti va fi asigurat!