Banalul pulover, vedeta sezonului rece, într-o varietate de modele cu un cod reducere answear

Puloverul ne însoțește încă din copilărie în aventură de la săniuș sau în nopțile reci când umblăm cu uratul sau colindă. Evocă, de obicei, poveștile de la gură sobei și o cană de vin fiert. S-au schimbat vremurile, însă, și a trecut de bariera unei simple piese de folosit iarnaă doar ca să nu înghețăm de frig. Este un articol de modă, piesa de rezistență a unei ținute de iarnă reușite. Va puteți convinge consultand lista de produse de pe magazinul online, cu un cod reducere answear.

Diferite tipuri de pulovere pentru femei și modul de a le purta

Pulover cu gât (Turtleneck)

Puloverul cu gât este o piesă care ar trebui să fie în fiecare dressing. Atât esențial, cât și la modă, poți purta acest tip de pulover la diferite ocazii. Lână groasă poate da un aspect rustic și cam vechi, așa că scopul va fi modernizarea puloverului prin combinarea lui cu alte haine la modă. Poți purta puloverul cu gât gros cu o jachetă lungă care să adauge eleganță ținutei tale.

Pentru mai multă lejeritate, puteți opta pentru pulovere cu gât, mai strânse pe corp. Se va mula că o a două piele și vă va îmbrățișa formele pentru a le evidenția. Puteți purta acest pulover cu o pereche de pantaloni cu croiala dreaptă sau o fustă cu talie înaltă, ținută alcătuită cu ajutorul unui cod de reducere answear la un preț perfect!

În ceea ce privește culorile puloverului, puteți alege culori puternice sau cu modele pentru a produce un efect vintage.

 

Cardiganul

Adesea considerată o piesă veche și depășită, este foarte posibil să porți un cardigan cu stil. Mai întâi de toate, poți purta un cardigan cu ajutorul tehnicii de stratificare. În acest scop, alege cardigane lungi și lasă-le deschise. În acest fel nu acoperă toate hainele, este considerat mai mult ca un accesoriu care înlocuiește o haină.

 

Rochia cardigan

De asemenea, poți purta un cardigan că o rochie cu o curea care va marca talia. Trebuie doar să joci cartea lungimii rochiei cu cardiganul. Îl poți purta cu pantaloni sport pentru o ținută casual, sau cu botine sau cizme înalte pentru o ținută mai rafinată și plină de farmec.

Cardigan decupat

Cardiganele lungi sunt cele mai populare, dar puteți găși, de asemenea, cardigane scurte și le puteți purta că și bluze. Ceea ce va va oferi o ținută atât la modă, cât și vintage.

Puloverul din tricot

Purtarea unui tricot este din ce în ce mai la modă pentru că are un aspect confortabil și voluminos. Acest tip pulover poate fi purtat atât cu blugi, cât și cu rochii și fuste. În ceea ce privește culorile, puteți purta nuanțe sobre, cum ar fi bej și maro. La fel că și culori mai strălucitoare, pastelate, care vor da un plus de viață ținutei tale.

Purtarea unui pulover în tricot gros cu o fustă oferă un contrast între partea călduroasă și confortabilă și picioarele descoperite. Fustele maro se potrivesc foarte bine cu tricoturile bej, crem și alb.

De verificat modelele disponibile pe site, la prețuri promoționale cu un cod reducere answear!