Baza rubber – produsul care a inovat industria manichiurii

Atunci când îți achiziționezi produsele pentru kitul de manichiură, este important să te asiguri că iei în considerare fiecare pas necesar. Pregătirea unghiei, colorarea și finisarea acesteia sunt etapele principale pentru un rezultat impecabil și rezistent. Pentru a facilita procesul de realizare al unghiilor semipermanente și cu gel specialiștii recomandă să optezi pentru o bază de tip rubber. Așadar, descoperă colecția impresionantă de rubber base disponibilă la Creative Nails!

Ce este rubber base?

Acest produs face parte din categoria produselor destinate realizării bazei manichiurii. Se deosebește de altele similare prin textura gumoasă și prin faptul că permite aplicarea direct pe unghie, fără să fie necesari alți pași de pregătire în prealabil. Oferă o rezistență sporită unghiilor, ferindu-le de rupere sau exfoliere, iar cu un astfel de produs vei putea să îți crești unghia naturală, mai repede și mai ușor, pentru a-ți putea realiza manichiuri impresionante fără să mai apelezi la construcții.

Cum poți folosi baza rubber?

Acest tip de produs vine și cu avantajul multifuncționalității pentru că îl poți utiliza strict ca o bază normală, peste care să aplici ojă semi sau gel, ori de sine stătătoare. Vin în diferite nuanțe, multe similare culorii naturale a unghiei, ceea ce îți permite să le utilizezi în diferite modele de manichiură, precum french, babyboomer sau nude simplu, cu un top coat transparent deasupra.

Alege textura potrivită tehnicii tale

Vâscozitatea produsului influențează rezultatul obținute. Baza rubber are prin definiție o textură densă, lucru care îți va permite să acoperi unghia dintr-un singur strat, umplând denivelările. Este foarte potrivită și pentru crearea manichiurii cu apex, având o maleabilitate ridicată. Testează mai multe variante și branduri până o descoperi pe cea care se pliază întocmai nevoilor tale de lucru și te ajută să obții rezultate impecabile. Rubber Base de la YAS, într-o nuanță superbă de gri, este un produs tot mai apreciat și utilizat datorită calității ridicate, dar și a numeroaselor modele pe care le poți crea folosindu-l.

Bucură-te de prețurile mici la Creative Nails

Creative Nails este un magazin multibrand unde vei găsi produse pentru manichiură care poartă eticheta unor firme renumite în domeniu. Aici te așteaptă oferte și promoții, pe lângă prețurile foarte accesibile, în așa fel încât să îți poți completa colecția de baze rubber fără să faci un efort financiar.

Procesul de comandă este foarte simplu și îl finalizezi cu doar câteva click-uri, trebuie doar să te decizi asupra bazei preferate, să o adaugi în coș și să completezi datele solicitate. Livrarea se va face direct la ușa ta, prin curier rapid, în câteva zile lucrătoare, atât pe teritoriul României, cât și internațional.

Obține manichiuri impecabile și foarte rezistente cu ajutorul bazelor rubber!