Cartierul Banca Națională, nouă luni de la prima promisiune de asfaltare. Noul termen: „în curând”

Lucrările de asfaltare care ar fi trebuit efectuate în 2016 vor începe

în curând”. Răspunsul este dat de Primăria Bacău, care nu oferă un termen exact, în condițiile în care astfel de estimări au fost făcute și în 2015. Mai precis, în iunie anul trecut instituția estima că în 90 zile cartierul Banca Națională va fi modernizat prin pavarea totuarelor și asfaltarea stăzilor Ardealului, Decebal, Neagoe Vodă, Martir Horia, Martir Cloșca, Martir Crișan, pentru ca în octombrie să mute asfaltarea în 2016.   

Toate străzile vor fi asfaltate în curând, dar se așteaptă ca E-On să termine lucrările de schimbare a țevilor. Se preconizeză că în martie vor începe lucrările celor de la gaze. E-On are obligația ca la final să aducă terenul la starea inițială. În acest sens a încheiat un contract cu firma Symmetrica și se dorește și cu firma Gironap Onești” – a transmis pentru bacauinfo.ro George Săcăleanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău.

Între timp, trotuarele au fost pavate în întregime pe strada Neagoe Vodă, iar pe strada Ardealului lucrările sunt realizate în proporție de 90%. Urmează să fie montate pavele și pe trotuarele de pe străzile Martir Horia, Martir Crișan, Martir Cloșca, Radu Negru, Nucului, Decebal.