Ce oferte sunt pentru a petrece Valentine`s Day în Bacău

Mihail, Moisă Band, Valy Stoleru Band, Trupa Coco sunt câteva din

numele care vor întreține atmosfera în Bacău, la sfârșit de săptămână. Oferta din localuri este completată de oferta Teatrului Municipal Bacovia, care propune de Valentine`s spectacolul „Omul care a văzut moartea”, de Victor Efimiu, în regia lui Geo Balint.

Seria evenimentelor de Valentine`s Day este deschisă de Concertul simfonic de la Sala Ateneu. Vineri, de la 18:30,  iubitorii muzicii clasice vor putea asculta Concert pentru pian –  Domenico Puccini și Rapsodia ungară pentru violoncel de David Popper. Prețul biletului este de 21 lei.

Seara de  vineri continuă la  pe strada Ștefan cel Mare, de la ora 21:00. „Ia-ți cu tine jumătatea sau găsește-o la noi” e mesajul pe care îl transmite Cafea cu lapte

Începem weekend-ul dragostei îmbătați de iubire și… de muzica băieților de la Moisă Band! Îți garantăm că vei iubi din plin show-ul nebun plin de momente de improvizație, cover-uri după piese cunoscute și mai puțin cunoscute, românești și internaționale și tot feluri de genuri muzicale! Rezervările le faci la : 0721 500 948 / 0726 330 506” – stă scris pe pagina evenimentului.

Sâmbătă, de la 20:30, Berăria cu Noroc de la Cora vă invită la un spectacol semnat de Valy Stoleru Band, iar de la 22:00 la Valhalla Pubva fi o noapte albă, cu multă distracție și surprize (…)alături de thisCover Band”. Suport Band – 20 lei.

De la 23:30, Clubul Vanity îl aduce pe Mihail, prețul biletului fiind 20 lei.

E cadoul tău perfect de Valentine’s Day! Inspiră iubire, e carismatic și cântă pentru tine sâmbătă seara in Vanity. Pe scurt, Mihail și „Mă ucide ea!Bilete în avans și rezervări la 0747.700.300” – își promovează Vanity evenimentul.  

Duminică, de la 18:00, Teatrul Municipal Bacovia vă invită la premiera spectacolului „Omul care a văzut moartea”, de Victor Eftimiu, în regia lui Geo Balint. Din distribuție fac parte Florin Zăncescu, Bogdan Matei, Viorel Baltag, Florina Găzdaru, Ştefan Alexiu, Daniela Vrînceanu, Alexandra Paşcu.

Tot duminică, dar de la 20:00, Café du Theatre vă invită la un concert oferit de Trupa Coco.