Daca urmezi un curs de project management, nu vei mai fi niciodata prins nepregatit din punct de vedere profesional!

curs project management

curs project management

Un citat spunea ca pe pamant nu exista nicio garantie, doar oportunitati. Tu stii sa profiti la maximum de sansele pe care le intalnesti? Daca ai ajuns la concluzia ca raspunsul este negativ, ba mai mult, intampini mereu obstacole in a-ti indeplini scopurile, esti bine-venit la un curs project management, in cadrul caruia vei invata cum sa initiezi idei si proiecte si cum sa le finalizezi cu succes.

Dupa cum poate ai remarcat, fiecare persoana are cate o idee si multi incep chiar anumite proiecte, insa nu toti reusesc sa duca pana la indeplinire ceea ce si-au propus. Cati au tendinta sa renunte pe drum, cati pierd resurse inutil si cati incheie dezamagiti aceasta experienta, fara a-si mai dori sa revina vreodata asupra acelei idei?

Motivatia

Ce anume crezi ca face diferenta intre cei care reusesc si cei care renunta? Nu te grabi sa raspunzi „educatia sau pregatirea intelectuala”, deoarece sunt alte coordonate cu mult mai importante decat acestea. Motivatia, disciplina, determinarea, adaptabilitatea si increderea sunt esentiale nu doar atunci cand demarezi un proiect profesional, ci si unul personal. Un curs de project management pune un accent deosebit pe dezvoltarea acestori skill-uri, fara de care nu ai cum sa cunosti ce inseamna succesul. Asadar, inscrie-te pe successacademy.ro!

curs project management
curs project management

Autocunoasterea

Daca ai tendinta de a renunta sau de a te plictisi rapid, inseamna ca mai ai de lucrat cu tine insuti pentru a te autodescoperi. Faptul ca te angajezi in proiecte, planuri, idei care nu iti mai inspira dorinta de a le continua, dupa un anumit timp, denota ca nu stii inca exact ceea ce vrei. Ai nevoie, asadar, de o analiza mai detaliata a personalitatii tale. Trainerii cu care vei colabora in cadrul unui curs de project management te vor ajuta sa iti constientizezi rapid, in functie si de deschiderea ta, punctele slabe, cele puternice, oportunitatile si amenintarile. Odata cu elucidarea acestor caracteristici, cunoscute si ca elemente ale analizei SWOT, o mare parte din munca ta va fi ca si rezolvata.

Din momentul respectiv vei invata cum sa te ajuti de atuurile cu care ai fost inzestrat si cum sa iti controlezi sau sa iti imbunatatesti punctele sensibile, cum sa profiti de oportunitati si cum sa calculezi posibilele riscuri si obstacole, pentru a putea face fata cu brio oricarei provocari.

Obiectivele

Viata este un lung sir de proiecte! De la intentia de a viziona un film la cinema cu prietenii, la organizarea vacantei la mare sau la achizitionarea unui autoturism, de exemplu, toate pot fi considerate proiecte. Alegerea facultatii pe care o vei urma sau alegerea carierei fac parte dintr-un proiect. Ce anume au la baza toate acestea? Obiectivul! Cu cat vei sti mai clar ce anume iti doresti si care sunt obiectivele tale, cu atat sansele de a reusi vor fi mai mari. Un curs project management te va ajuta sa iti clarifici ceea ce iti doresti, fara a te pierde in amanunte inutile, care ti-ar putea bloca evolutia.

Adaptabilitatea

Adaptabilitatea si capacitatea de a invata din greseli sunt, de asemenea, esentiale! Daca te vei putea adapta noilor situatii fara a te descuraja, gasind solutii inteligente, echilibrate si potrivite respectivului scenariu, atunci orice obstacol va fi depasit cu tenacitate. Abilitatea de a invata din greselile facute si de a veni cu masuri corective te va ajuta in dezvoltarea si finalizrea oricarui tip de proiect.

Cu siguranta nu vei mai fi prins nepregatit din punct de vedere profesional odata ce ai invatat cum sa stapanesti tehnicile prezentate in cadrul unui curs de project management! Bagajul de cunostinte te va ajuta in orice moment al carierei tale.