Decathlon, în Bacău după trei ani de tatonări și o investiție de 900.000 euro

Cu o investiție de aproximativ 900.000 euro, retailerul de articole sportive Decathlon a inaugurat joi în Bacău al treilea

magazin din zona Moldovei și al XVIII-lea din țară, pe o suprafață de 1.250 mp, în cadrul Hello Shopping Park, la ieșirea din Bacău spre București.

Cred că am început abordarea orașului acum trei ani, cel puțin. Motivele sunt evidente: e vorba de apetitul pentru sport coroborat cu evoluția demografică și cu baza sportivă pe care o aveți în Bacău. Ceea ce am văzut aici ne arată că sunteți posesorii unei rețele complexe și complete de facilități sportive și sunt convins că în momentul în care aceasta se va dezvolta va permite Bacăului accesul spre o piață sănătoasă. În Bacău a fost un proiect relativ complex, în sensul că a presupus mici mișcări în centrul comercial înainte de venirea noastră, care să ne permită să dezvoltăm conceptul DECATHLON așa cum este el”, a declarat Alex Domșa, director expansiune DECHATLON.

Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii DECATHLON – Quechua, Kipsta, Nabaji, Oxelo, Domyos, B`twin sau Kalenji, dar comercializează și mărci internaționale: Columbia, Spalding, Sevylor, Nike, Asics, Andi, Adidas, Care, Yonex, Puma,Babolat, Arena, Head, Merrell, Wilson, Salomon, Polar, Daiwa, Shimano, Speedo.

Magazinul prezintă peste 5000 de articole și echipamente sportive, echipamente tehnice, cu cel mai bun raport calitate-preț. Pentru fiecare produs venim cu o garanție de doi ani. Prezentăm peste 50 de sporturi, de la drumeție la schi, alergare, tenis, fotbal, toate sporturile de echipă, până la vânătoare, pescuit, echitație, tir cu arcul, ciclism, role, patinaj, sporturi accesibile tuturor” – a declarat Oana Staicu, directorul magazinului.

Ceea ce ne face pe noi deosebiți poate de toți ceilalți este că avem capacitatea să controlăm de la crearea produsului, la producerea lui, la tot sistemul de logistică, inclusiv sistemul de comercializare. Asta ne permite să oferim în procesul de vânzare niște articole exclusive, care se găsesc doar la noi” – a mai adăugat Domșa.

Decathlon are 17 angajați în Bacău. 

Panglica magazinului a fost tăiată de Georgiana Aniței, campioană mondială și balcanică la cadeți la triplusalt, medaliată cu aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European și de înotătorul Marius Radu, „abia întors de la Rio”.