Doamna Mazilu, lăsaţi şi tableta, da?

Demisia Gabrielei Mazilu de la conducerea APIA Bacău, anunțată în exclusivitate de bacauinfo.ro cu câteva zile înainte ca

alți colegi din presa locală s-o anunțe iar, cumva tot în exclusivitate, pe bază de deontologie (excepție notabilă Ferma Politică), nu e cine știe ce șmecherie, e doar finalul unui regim. Nu e nici mâna lui Melinte; dacă Mazilu îi găsea vreo mizerie lui Melinte, eram primii care o publicam. A venit pe harță, a pus o sindicalistă cu pile leftere și s-a gândit că ăsta e managementul participativ. Până lămurește ancheta organelor cum e cu tonele de combustibil arse și dacă dă banii înapoi, noi zicem doar atât: lăsați tableta, telefonul, și sperăm că nu aveți convorbiri efectuate de pe telefonul de serviciu în timp ce erați în concediu medical, nu de alta, dar ar fi iar un subiect mișto. O să cerem, oricum, desfășurătorul. Mai avem un mesaj din partea bacauinfo.ro pentru cea care asigură relația cu presa în APIA, Raluca Damian: treaba fișei postului dumneavoastră nu e să mintă, pentru că n-o să vă credem absolut deloc nici când veți raporta performanțele APIA Bacău. Vindeți gogoșile în altă parte. 

bacauinfo.ro a avut mai multe materiale cu privire la concluziile dure ale Corpului de control trimis de APIA pentru a verifica activitatea Gabrielei Mazilu: link 1, link 2.

UPDATE: Am recitit mai liniștiți materialul la care am făcut referire și, într-adevăr, doamna Damian nu a greșit. Oficial nu se anunțase nimic. E o dovadă că peștele de la cap nu se-mpute tot timpul. Ne cerem scuze pentru supărarea pe care i-am provocat-o, de mințit a mințit doar altcineva. Cum e posibil să mai greșim și altă dată, la fel, fără să vrem, o rugăm să utilizeze Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau orice legătură directă, pentru a ne trage de urechi. Altfel, jucăm toți în Lanțul slăbiciunilor.