Fostul primar Emil Lemnaru vrea sediu pentru ALDE în Onești de la PSD

PSD face loc ALDE în Onești. Fostul primar Emil Lemnaru a

rezolvat la județ cu șefii PSD de spațiu pentru partidul deputatului Constantin Avram, după ce inițial UNPR și PSD au respins solicitarea în ședința de Consiliu Local.

Orice campanie electorală începe cu un sediu de partid. Alianța Democraților Liberali (ALDE) din Onești a pus ochii pe un apartament din clădirea Primăriei vechi, care este închiriat de PSD, organizația județeană.

Consilierii locali urmează să-și exprime votul asupra proiectului inițiat de fostul primar Emil Lemnaru. Alesul social democrat propune diminuarea spaţiilor închiriate cu destinaţia de sediu partid politic al Partidului Social Democrat, conform contractului de închiriere  nr.30/30.03.2007, cu suprafaţa de 42,37 mp – suprafaţă proprie aferentă a unui apartament aflat la etajul 2, partea dreaptă din str. Poştei nr.1. şi 8,16 mp, reprezentând 50% cotă parte din suprafaţa comună, hol şi grup sanitar, și închirierea către Partidul Conservator.

Inițial, solicitarea conservatorilor din 2015 a fost respinsă atât de Laurențiu Neghină (UNPR), cât și de Nicolae Gnatiuc (PSD). Spațiul vizat atunci era cel al fostului Partid Democrat Liberal.

Deși inițiatorul proiectului este Emil Lemnaru, PC nu poate fi sigur de alocarea spațiului respectiv decât după numărarea voturilor.