Gelul dezinfectantul – cea mai bună soluție pentru igiena mâinilor

Vremurile în care trăim ne obligă să acordăm o importantă din ce în ce mai mare igienei. Viruși, bacterii, microbi provoacă boli și epidemii, iar medicii ne sfătuiesc să ne spălăm cât mai des pe mâini. Sunt situații în care nu ai unde să îți speli mâinile. Sau există circumstanțe în care ai contact cu viruși, sau lucrezi într-o zonă de risc epidemiologic. Ce e de făcut? Un gel dezinfectant Hygienium este răspunsul la problemă.

Dacă până acum nu ai utilizat gel dezinfectant maini , află că este produsul favorit al multor utilizatori. În spitale, clinici, la stomatolog, dar și în școli și grădinițe, gelul dezinfectant e din ce în ce mai popular. De ce? Se folosește foarte simplu, de către oricine, chiar și de către minori.

Gelul se aplică pe mâini fără să necesite clătire, intră ușor în piele și are miros plăcut. În împrejurări în care nu ai acces la apă curentă, poți folosi cu încredere un gel dezinfectant. Spre deosebire de alte substanțe chimice, gelul este special creat din ingrediente biocide care înlătura microbii și virușii dar menține pielea mâinilor sănătoasă, netedă și frumoasă. Îl poți lua cu tine în călătorii, la job, la școală sau oriunde ai nevoie să îți dezinfectezi și să îți igienizezi mâinile.

Ce beneficii aduce gelul dezinfectant?

  • Gelul este eficient contra bacteriilor de tip E-coli, distruge microbii, dezinfectează mâinile și curată în profunzime
  • Gelul protejează pielea mâinilor
  • Nu irită pielea ca alte geluri pe baza de alcool, nu necesită clătire și se absoarbe foarte bine în piele
  • Poți comandă online gelul dezinfectant, pe site plasezi comandă și primești produsul acasă sau la job, fără să te mai deplasezi, economisind timp
  • Gelul dezinfectant se vinde ambalat în sticluța din plastic, de 50 ml, cu capac și dozator. Se recomandă să fie păstrat la loc întunecat și răcoros.
  • Aplicarea gelului este foarte simplă. Se apasă dozatorul, se aplică circa 3ml pe palme. Mâinile se freacă insistent până într-un minut, iar dezinfectantul pentru maini intră ușor în piele, fără să fie nevoie de clătire cu apă. Recipientul poate fi purtat oriunde, pentru a fi la îndemână când vrei să ai mâniile igienizate și curate.
  • Dezinfectantii pentru maini au un preț convenabil, la îndemâna oricui și poate fi cumpărat alături de alte produse de igienă.

Ce conține gelul dezinfectant pentru maini?

Gelul dezinfectant pentru maini conține ingrediente biocide atent selecționate. Pentru a păstra mâinile curate și catifelate, a fost îmbunătățit cu Aloe Vera și glicerină. Efectul agenților de hidratare se simte la nivelul tegumentelor. Pielea mâinii rămâne mai catifelată, se atenuează uscăciunea pielii și se înlătura eficient microbii, virușii și bacteriile.

Produsul dezinfectant are avizul Comisiei naționale pentru produse biocide din Ministerul Sănătății. Testat în laboratoare de specialitate, gelul este sigur în utilizare și are rezultate verificate, oferind o igienă îmbunătățită a mâinilor. Nu trebuie să te mai temi de mâini  crăpate și dureroase, de pielea aspră.