Go Vita te face sa te simti…zen

Tulburarile de anxietate sunt printre cele mai frecvente tulburari psihice si apar, in general, la persoane cu varste cuprinse intre 15 si 30 de ani. Dupa 18 luni de pandemie, situatiile in care persoanele acuza probleme legate de anxietate sunt tot mai des intalnite. Anxietatea este de doua ori mai frecventa la femei si apare in diferite forme, precum tulburare de anxietate generalizata, care manifesta ca o anxietate constanta si greu de controlat, cum ar fi stresul excesiv si ingrijorarea exagerata in legatura probleme ale vietii de zi cu zi si de viitor. Pot fi prezente simptome fizice, precum si probleme de somn.

Aceasta forma este adesea asociata cu alte tulburari mentale. De asemenea, pot aparea si pot aparea stari de panica, care se caracterizeaza prin atacuri de panica, iar persoanele care simt aceasta stare se tem de convulsii.

Un atac de panica se caracterizeaza prin simptome fizice si mentale. Totodata, putem avea de-a face si cu tulburari de anxietate sociala, care se caracterizeaza printr-o anxietate disproportionata si persistenta in situatii sociale. Persoana este extrem de speriata de reactiile sau criticile altora. Daca aceasta anxietate se manifesta numai atunci cand persoana trebuie sa intervina in public, vorbeste cu cineva sau tine o cuvantare atunci vorbim de frica de scena si problema cu public speaking-ul.

In alta ordine de idei, daca se constata prezenta acestor probleme, se recomanda vizita la un medic psiholog sau psihiatru care va va prescrie un tratament, care in situatii ceva mai usoare, poate sa fie bazat pe suplimente pentru anxietate.

Asa cum am mentionat deja, o sursa a acestei stari poate fi continua stare de agitatie cu care oamenii se confrunta zi de zi. Astfel, specialistii v-ar putea recomanda suplimente pentru stres si oboseala. Aceste pastile pentru anxietate se recomanda tuturor celor care acuza aceste probleme, pentru ca nu sunt daunatoare daca sunt luate in cantitatile recomandate de medici.

De asemenea, aceste suplimente pentru stres va dau o stare de bine, de calmitate, ajutandu-va sa va pastrati o stare interioara echilibrata, pentru a putea face fata tuturor provocarilor cu care va confruntati zilnic. In alta ordine de idei, a avea niste vitamine antistres in geanta mereu e ca si cum ai avea pastile pentru dureri de cap, adica se pot administra la nevoie, nu in mod constant.

Stim ca nu este chiar atat de simplu sa poti avea mereu o stare excelenta si sa nu te simti anxios, mai ales intr-un mediu mereu agitat, unde grijile sunt la ordinea zilei si te fac parca sa cedezi psihic.

Cand traversezi astfel de momente, alege pastile pentru anxietate de pe go-vita.ro si ai starea de bine mereu cu tine!