Inspectorul școlar general bifează o nouă acțiune de campanie electorală în timpul orelor de program, acum la Onești

Inspectorul general școlar a trecut de la campania cu sacoșa la campania în lumina reflectoarelor. Dacă în

2014, în preajma alegerilor prezidențiale, Theodora Șotcan făcea campanie împărțind sacoșe la țară în numele lui Victor Ponta, în 2016 Șotcan a trecut la alt nivel, ocupând un loc în fotografiile de la inaugurarea Compartimentului de Primiri Urgențe Onești, de această dată în nume propriu, având în vedere faptul că va ocupa un loc pe lista Partidului Social Democrat (PSD), alături de Dragoș Benea, pentru Senat. 

Obiectivele de investiții finanțate din bani publici – folosite din nou ca locomotive electorale. Fostul președinte al Consiliului Județean, Dragoș Benea, acum președinte al PSD Bacău și atât, a participat luni la inaugurarea Compartimentului de Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal Onești. Deși a uitat să o menționeze în ceea ce a publicat pe pagina oficială de Facebook, la eveniment a participat și inspectorul general școlar Theodora Șotcan, cea care ar ocupa locul doi pe lista pentru Senat.

Theodora Șotcan s-a remarcat că fiind un om pe care partidul se poate baza în campania electorală. La alegerile prezidențiale, elevii din Dărmănești au fost scoși de la cursuri pentru a-l întâmpina pe Victor Ponta, iar la începutul anului școlar 2016 – 2017 Șotcan a înscăunat la conducerea instituțiilor de învățământ oameni de pe listele PSD.

Am încercat să o contactăm pe Theodora Șotcan pentru a explica în ce calitate a participat la inaugurarea CPU de la Onești în timpul orelor de program de la ISJ, însă, așa cum s-a întâmplat în ultimele săptămâni, telefonul i-a fost din ocupat pentru apelurilurile reporterului Bacău Info.