Lac pentru mobilierul de grădină: ce este și ce avantaje îți oferă?

Locuiești la casă și te bucuri de avantajele pe care ți le oferă acest lucru? Întreținerea curții presupune, însă, foarte multă muncă, pentru ca spațiul exterior să arate la fel de bine precum cel interior.

De exemplu, recomandat este să investești în cel mai bun lac mobilier gradina Klebrom, cu ajutorul căruia să te asiguri că elementele din lemn își păstrează vitalitatea și sunt foarte bine protejate de ploaie și umiditate. Lacul este un produs care îți protejează gardul, terasa, dar și obiectele de mobilier, dacă acestea sunt realizate din lemn. Află din rândurile de mai jos cum să folosești lacul, dar și care sunt avantajele pe care ți le oferă pe termen lung!

Lac mobilier grădină – unde îl poți folosi?

Lacul pentru grădină este un produs special conceput pentru a-ți veni în ajutor să protejezi piesele de lemn ce nu au stabilitate dimensională. De exemplu, poți îl folosi pentru a proteja gardul, placările cu scânduri, fațadele din lemn, dar și mobilierul de grădină ori terasa, dacă aceasta este realizată din lemn.

Care este rolul lacului?

Din punct de vedere tehnic, datorită lacului de exterior ai posibilitatea de a hidrata foarte bine suprafețele din lemn, dar și de a le oferi un nou aspect, mult mai plăcut și mai atractiv. În acest fel, funcționalitatea, dar și estetica elementelor din lemn sunt protejate foarte bine pe termen lung.

Transparent sau colorat?

În funcție de obiectele din lemn pe care vrei să le îngrijești, poți opta să investești într-un lac transparent sau într-unul colorat. Dacă lacul transparent este ideal pentru suprafețele care au fost deja șlefuite și aranjate frumos anterior, despre lacul colorat trebuie să știi că îl poți utiliza cu precădere pentru a oferi un nou aspect gardului, terasei sau a fațadelor din scândură. Ambele tipuri de produse sunt excelente pe termen lung, acționând ca straturi suplimentare, de care lemnul are nevoie pentru a lupta împotriva intemperiilor, fie că este vorba despre ploi sau zăpadă.

Sporești durata de viață a obiectelor din curte

Un alt avantaj de care te bucuri când alegi să folosești un lac de calitate este acela că sporești durata de viață a obiectelor pe care le ai în curte. Întrucât lacul protejează elementele din lemn, gardul tău va rezista o perioadă mai îndelungată, fără a fi nevoie să-l schimbi, la fel cum se întâmplă și în cazul șipcilor pentru terasă, a obiectelor de mobilier sau a scândurilor folosite pentru fațada locuinței. Umezeala este principalul dușman al lemnului, însă lacul este cel datorită căruia ții apa la distanță.

Timp redus de uscare

Printre avantajele de care te mai poți bucura datorită unui lac de calitate se numără și faptul că acesta poate avea un timp de uscare mic, de 4 ore, în funcție de varianta pentru care optezi. Pentru a descoperi la fiecare produs care este perioada necesară pentru uscare, citește indicațiile de pe ambalaj.

Ai la dispoziție cantități variate

În funcție de suprafața lemnului pe care vrei să o îngrijești, poți să optezi pentru o cutie mai mică de lac sau pentru una cu un gramaj mai mare. Gândește-te la cantitatea de lac de care ai nevoie, pentru a putea face alegerea corectă!

Klebrom.ro îți oferă posibilitatea de a comanda online tot ce ai nevoie pentru a-ți întreține elementele din lemn din curte! Pe lângă lacuri de calitate, găsești cele mai bune folii pentru usi MDF chiar aici, dar și adezivi de top, obiecte datorită cărora te bucuri de un cămin primitor pe termen lung!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0726 159 136/ 0722 559 023