Locuiesti la curte? Iata motivele pentru care merita sa investesti intr-un compresor de aer!

compresor aer

In fiecare zi, traiul la curte ridica noi si noi provocari. Intotdeauna exista ceva de facut, atunci cand esti un bun gospodar. Nu intotdeauna misiunile tale sunt unele simple, insa sculele moderne pot fi un ajutor foarte eficient, care sa te scape mai rapid de griji. Exista scule specializate, pentru diverse activitati, insa ai posibilitatea de a investi si in echipamente multifunctionale.

Modelele de compresor aer disponibile in prezent pe piata sunt exemple de echipamente care pot sa indeplineasca o multime de functii si sa usureze o gama variata de procese care, altfel, ar implica investitia unei cantitati mari de efort si timp. Afla din acest articol care sunt cele mai interesante intrebuintari pe care i le poti gasi unui compresor, in gospodaria ta.

Compresorul de aer, o solutie excelenta pentru orice gospodar

Compresorul este un utilaj motorizat, care poate sa genereze aer la o presiune foarte ridicata. Exista variante care se folosesc la scara industriala, dar si modele ideale pentru uz rezidential. Un compresor de aer pe care il achizitionezi pentru a-l folosi in gospodarie trebuie sa aiba un motor de maximum 6 cai putere si dimensiuni reduse, pentru a-i spori caracterul ergonomic.

Fireste, modelele destinate uzului in ateliere de amploare sau la nivel industrial sunt mult mai puternice si mai mari. Dotate cu accesorii speciale, insa, compresoarele mici pot sa aiba o multime de utilitati atunci cand le folosesti in scopuri casnice. Dintre acestea, se remarca in mod deosebit urmatoarele actiuni pe care le poti pune in practica cu ajutorul acestei scule!

Vei face curatenie mai usor – cu ajutorul unui compresor performant, poti curata usor suprafetele din jurul gospodariei. Peretii casei, dar si podelele de pe terasa se curata usor si rapid, chiar si de cele mai dificile impuritati.

Poti vopsi suprafete – daca folosesti un pistol pentru vopsit, pe care sa il conectezi la compresor, vei putea vopsi cu precizie deosebita si intr-un timp scurt orice suprafata din jurul casei, dar si din interior.

Iti poti intretine masina mai ieftin – un compresor de aer te poate ajuta si sa ajustezi presiunea din pneurile masinii, dar si sa indepartezi rugina de la nivelul caroseriei. Tot compresorul te poate ajuta si sa desurubezi anumite piese auto.

Te scapa de efortul pregatirii obiectelor gonflabile – daca folosesti o pompa clasica pentru a umfla diverse obiecte (piscina de curte, jucarii ale copiilor etc.), efortul depus este unul foarte mare. Compresorul te scapa de acest efort. El va umfla obiectele mult mai rapid, fara a fi necesara vreo actiune dificile din partea ta.

Poti desfasura proiecte de amenajare interioara – tot prin intermediul compresorului poti sa desfasori proiecte complexe de amenajare interioara, precum spargerea peretilor sau razuirea tencuielii vechi. Pentru acest lucru, ai nevoie de accesorii pneumatice cu care sa completezi compresorul.

Daca iti doresti un compresor de aer performant, care sa te ajute cu toate aceste sarcini din gospodarie, pe TopStrong.ro ai posibilitatea de a alege dintr-o multime de modele performante. Acestea sunt disponibile la preturi avantajoase si pot fi comandate online. Alege sa apelezi la solutii de cea mai buna calitate, pentru rezultate de top, la un pret avantajos!