Locuinte special create nevoilor si dorintelor tale in cadrul complexului President

O noua casa inseamna noi vise, noi oportunitati si noi idei de amenajare si dezvoltare. Fie ca vorbim despre o locuinta nou nouta, ridicata de noi sau cumparata sau de una veche, exista mereu atat aspecte pozitive dar si negative in unele cazuri si este astfel indicat sa ne alegem o noua casa cu grija, sa analizam toate posibilitatile si daca pretul pe care il platim in final este unul corect.

In cadrul unui oras dar si in orice alta zona, primul aspect de care ne-am lega este locatia. Ne-am dori sa nu existe atat de multa aglomeratie dar in acelasi timp cai de acces bune, care in multe din zonele de margine ale oraselor se realizeaza abia la timp lung dupa darea in folosinta a locuintelor si din pacate, multi dintre noii proprietari nu iau in calcul si asta. Iar pe langa existenta si calitatea drumurilor este nevoie si de existenta diverselor facilitati necesare vietii de zi cu zi in apropiere: scoli, spatii comerciale, institutii, spatii de recreere, transport in comun si nu numai. Insa, cu cat acestea sunt mai multe si mai aproape, si pretul unei locuinte poate fi mai mare.

In multe orase, o mare problema este adusa de locuire de parcare. De aceea, cele mai multe dintre noile compexe rezidentiale, cu blocuri, au atat parcari supraterane cat si subterane, capabile sa ofere cel putin un loc de parcare per apartament. In acest fel, nu trebuie cel putin sa ne mai facem griji din cauza acestui aspect.

Pentru cei din Craiova si din imprejurimi, care sunt in cautarea unei locuinte, solutia optima este adusa de unul dintre cele mai noi si mai moderne complexe, President Residence. Aflata in imediata apropiere a Caii Bucuresti, aceasta ne pune la dispozitie apartemente incapatoare si realizate din materiale de cea mai buna calitate de tip studio, apartamente cu doua si cu trei camere. Compexul dispune pana acum de patru cladiri diferite, in cadrul carora putem gasi unul, doua sau toate aceste tipuri de apartamente. Acestea sunt realizate la dimensiuni mai mari decat cele clasice, atat la nivelul camerelor cat si al balcoanelor care in unele cazuri de intind pe toata suprafata unei camere, foarte spatioase si bine definite.

Pe site-ul lor gasim informatiile nesare despre garsoniere Presidentresidence.ro in Craiova, in materie de suprafata, locatii, preturi si dotari. Desigur, indiferent de tipul locuintei, reprezentantii ne ofera mai multe posibilitati de achizitie precum si mai multe planuri, precum cel Standard sau cel Premium. In plus, si in materie de loc de parcare putem alege intre un garaj suprateran sau unul subteran. Ansamblul rezidential President reprezinta o investitie inteligenta si sigura in apartamente moderne, finisate cu cele mai bune materiale.

Desi este situat foarte aproape de inima orasului este ferit de zgomotul urban. Astfel, ansamblul rezidential President va ofera locuinte spatioase tip studio, apartamente de doua si de trei camere, ideal pentru a incepe o viata noua intr-o zona cu cea mai mare dezvoltare de real estate din oras. Inca de pe site-ul lor putem vedea ca o buna parte dintre apartamentele din blocurile date in folosinta au fost achizitonate iar cei ce se afla in apropierea complexului stiu deja si ca acestea sunt locuite.

A achizitona o casa noua, desi la un pret mai mare, este o investitie mult mai inteligenta si mai avantajoasa, oferindu-ne, in cazul uneia bine facuta, ca pentru cel putin un deceniu nu va fi nevoie sa ne facem griji in privinta eficientei sistemelor pe care le avem la dispotie, a instalatiilor si dotarilor.

Multe locuinte se confrunta deseori cu probleme legate de sistemele de incalzire din pardoseala dar si cu instalatiile realizate cu materiale de slaba calitate sau de specialisti fara multa experienta, atat in alegerea materialelor cat si executarea lucrarilor. Nu si in cazul apartamentelor din cadrul complexului President, unde s-a ales planul Premium, care include aceasta facilitate.

Pentru ca fiecare persoana care locuieste aici sa simta ca este cu adevarat acasa, toate spatiile sunt aerisite fiind concepute astfel incat sa beneficieze de cat mai multa lumina naturala. Balcoanele deschise, spatioase cu balustrade din sticla laminata si securizata, fier forjat sau zidarie, le ofera etajelor superioare o priveliste de poveste asupra orasului. Inca de la inceput s-a ales o orientare cat mai buna catre soare, care sa permita un volum suficient de lumina narutala dar totodata, aceasta sa nu deranjeze, mai ales pe timp de vara cand si temperaturile sunt foarte ridicate.

Comparativ cu o garsoniera clasica, studiourile din cadrul acestui complex sunt nu doar mai spatioase ci si mai bine structurate, ca si amplasamet si impartire a camerelor. Fara indoiala ca nimeni nu ar fi deranjat de modul in care baia sau bucataria au fost amplasate si cat de simplu este sa le folosim.

Balcoanele pot avea suprafete utile de pana la 19mp,  suficient chiar si pentru a le transforma in locul perfect in care sa servim dimineata cafeaua sau o locatie din care sa privim apusul. Cu tot cu acesta, studiourile ne pot oferi pana la 63mp de spatiu pe care sa il folosim si sa il echipam dupa bunul plac. SI aici putem alege intre planul Standard sau cel Premium precum si locul de parcare dorit.

Bucataria este situata chiar intre dormitor si living si cu deschidere spre balcon astfel incat atunci cand gatim, apartamentul sa nu fie invadat de mirosurile care se pot depune pe haine, mobila sau accesorii iar deschiderea spre balcon ofera usurinta atunci cand vrem sa servim masa acolo.