Manolache le-a transmis celor din PSD că el e Opoziţia în Bacău

În Alianța de Centru Stânga (ACS) unii-s mai

în opoziție decât alții. După ce consilierii PSD George Bogatu și Zvetlana Zaharia au obosit citind printre rânduri amendamentele la bugetul municipiului Bacău, 29 de toate, UNPR, prin Cristinel Manolache, a șters pe jos cu efortul colegilor din A.C.S.

Cred că în prima parte a ședinței s-au discutat foarte multe lucruri, din punctul meu de vedere, nefondate și neargumentate. Nu știu de unde atâta nemulțumire din partea celor de la PSD, a domnului Bogatu în special, când dânșii până acum au votat toate proiectele propuse de liberali. Astăzi s-au trezit probabil cu fața la perete și și-au dat seama că ceva nu e în regulă, dar până astăzi mă întreb de ce au fost de acord cu toate proiectele, dacă nu sunt bune? Este un răspuns pe care îl vor da probabil electoratului băcăuan. Eu vreau să trecem la discuții serioase” – le-a dat Manolache cu tifla-n nas.

Întrebat în conferința de presă care va fi poziția consilierilor UNPR vizavi de amendamentele PSD, deputatul Cosmin Necula a declarat:

  •  

 

La nivelul municipiului Bacău noi suntem într-o stare opoziție. Mă refer aici la Partidul Social Democrat și la reprezentanții Partidului Social Democrat. Dacă consilierii locali ai UNPR vor achiesa la ideile noastre au toată libertatea să o facă și suntem perfect de acord cu dumnealor.”

N-a fost să fie.