Masajul tantric are si puterea de vindecare!

Printre numeroasele beneficii ale practicii sexului tantric, vindecarea tantrica poate fi cea mai puternica – in special atunci cand vine vorba de vindecarea de traume sexuale. Sunt multe persoane care au experimentat efectele vindecatoare ale masajului tantric si modul in care terapia tantra poate transforma vieti.

Masajul tantric are radacini stravechi, dar este savurat cu o nota mai contemporana. Ca o combinatie intre un masaj erotic si o sesiune de mindfulness. In loc sa-i oferiti doar partenerului un masaj erotic, exista cateva elemente cheie care sunt implicate.

Masajul tantric cere ca ambii parteneri sa fie cu adevarat prezenti cu totul, intr-un mod calm, iubitor si acceptabil. Este actul de a atinge toate cele sapte chakre si de a impartasi energia intr-un mod confortabil si satisfacator pentru toti cei implicati.

Si atunci cand acest lucru are loc, conceptia gresita ca sexul cu penetrare este scopul final al oricarei intalniri se risipeste incet, iar indivizii pot deveni mai constienti de faptul ca scopul intimitatii este de fapt placerea. De fapt, unele masaje tantrice nu implica deloc atingerea organelor genitale.

Unul dintre cele mai importante lucruri de retinut este ca aceasta practica nu necesita judecata pentru a reusi cu adevarat. Si cand este incorporata munca de respiratie, experienta poate fi si mai puternica.

Un masaj tantric este un masaj al intregului corp care trezeste energia sexuala in receptor si apoi misca in mod constient acea energie in jurul corpului. Este o modalitate frumoasa de a experimenta abordarea tantrica a sexului, in care nu este vorba despre scop sau rezultat, ci despre fiecare moment de senzatie si placere pe drum.

Cu aceasta, energia sexuala este construita si miscata in jurul corpului si poate deschide calea pentru orgasme mai puternice pentru intregul corp. Tehnicile folosite la tantric massage London sunt unice si perfectioneaza alinierea spirituala cu cea corporala!

Vindecarea tantrica, cel mai adesea efectuata prin masaj tantric, este o forma de caroserie practica care a fost dezvoltata de tantricii moderni in ultimele decenii. Spre deosebire de alte forme de masaj, aceasta practica sacra incorporeaza esenta tantrica a shakti sau energie. Cand incorporeaza cu pricepere aceasta forta universala intr-un masaj, ea poate atinge cele mai profunde straturi si aspecte ale unei fiinte umane si poate fi un instrument profund de vindecare spirituala si emotionala. Cel mai important, se crede ca vindecarea tantrica indeparteaza blocajele energetice legate de trauma sexuala. Unii experti in sanatate cred ca traumele pot fi stocate in corp, iar modalitatile de terapie fizica, cum ar fi masajul tantric, pot ajuta la vindecarea acelor rani emotionale prin „eliberarea” acelei traume.

Energia este elementul de constructie al universului nostru. Exista multe tipuri de energie, dar una care este foarte puternica – precum uraniul dintr-un reactor nuclear – este energia noastra sexuala. Majoritatea oamenilor nu stiu cum sa-si duca energia sexuala dincolo de organele genitale. Exista multe forme de masaj tantric axat pe organele genitale care ofera mari beneficii sexuale, cum ar fi masajul lingam (masaj tantric pentru penis), masajul yoni (masaj tantric pentru vulve) si masturbarea tantrica.

Dar masajul tantric folosit pentru vindecarea tantrica se concentreaza pe imbunatatirea bunastarii emotionale si spirituale. Prin masajul tantric, o persoana poate curata si deschide porti energetice vitale, astfel incat sa existe un canal deschis prin care energia sa curga. De asemenea, invata energia pentru a incepe sa curga in sus. In acest proces, un practicant calificat care executa masajul poate debloca beneficiile extraordinare de vindecare ale energiei sexuale a unei persoane. Folosind propria energie intr-un mod deliberat, un terapeut poate starni energia unei alte persoane si o poate invata cum sa se comporte intr-un mod specific pentru a atinge un anumit scop.

Toata lumea are blocaje. Ele pot fi de natura fizica, emotionala, mentala, sexuala sau psihosomatica, iar cauza principala poate varia de la persoana la persoana. Ele pot proveni din obiceiuri si experiente repetitive de zi cu zi sau dintr-o amintire dureroasa sau un eveniment care se agraveaza de-a lungul anilor. In cazul meu, blocajele mele au fost rezultatul traumei mele timpurii si al multor experiente sexuale care au urmat ca o consecinta.

Prin practica vindecarii tantrice, multi au fost eliberati de ghearele trecutului cand amprenta a fost eliberata armonios intr-un mod sistematic. A fost inlocuita de o usurinta mentala de neimaginat, o speranta reinnoita pentru un viitor luminos si un loc si un spatiu in care adevaratul vostru eu poate sa iasa la iveala. Dupa ce veti experimenta masajul tantric veti putea aborda cu detasare si compasiune chiar si unele traume.

Vindecarea tantrica poate fi o experienta de schimbare a vietii, in special pentru supravietuitorii agresiunii sexuale. Se poate simti ca o eliberare fizica a acelei traume, astfel incat corpul vostru sa se simta in sfarsit eliberat de acea amintire. Un masaj tantric necesita ca ambele parti sa aiba mentalitatea corecta. Mental, fizic, spiritual. Acest lucru nu este doar pentru a va bucura deplin si pentru a beneficia, ci si pentru a va asigura ca transferul de energie intre doi oameni este usor, pozitiv si calm. Retineti respiratia in timpul masajului si incercati sa va curatati mintea de orice ganduri sau griji intruzive.

Pentru a incepe un masaj tantric, se recomanda sa incepeti pe spatele corpului. Cel care face masajul poate petrece aproximativ 20 pana la 30 de minute mangaind si masand usor folosind o cantitate generoasa de uleiuri.

Pentru liniste, relaxare si pentru a va elibera sexual, alegeti sa participati la masaj tantric.