Obtine spatiu pentru firma ta de la Incubatorul de afaceri

Daca esti in curs de sau ti-ai infiintat deja o firma, insa problema spatiului te impiedica din a incepe activitatea propriu zisa, la Incubatorul de afaceri gasesti solutia. Solicita serviciile de gazduire pentru sediu social de la Incubatorul de afaceri si cu siguranta vei gasi acel spatiu ideal pentru brandul tau, care sa se armonizeze perfect cu personalitatea sa si sa iti ofere imaginea si prestanta de care ai nevoie.

Detinerea unui spatiu concret este o conditie importanta pentru existenta oricarei afaceri. Astfel, cu ajutorul acestui serviciu nu doar ca rezolvi temporar problema locatiei si facilitezi procedeul de infiintare a firmei, din punct de vedere legal, ci obtii si un timp suplimentar in care sa pui la punct unele detalii pentru startul propriu zis.

Care sunt documentele pentru inchirierea unui sediu social?

La fel ca fiecare alt proces birocratic, necesita un dosar specific de acte pe care sa le pui echipei la dispozitie pentru a putea incheia contractul. Dintre toate etapele necesare pentru a putea pune pe picioare o noua firma, aceasta necesita numarul cel mai mic de documente si se finalizeaza cel mai rapid. Asadar, tot ceea ce ai nevoie este buletinul personal si actele firmei. Daca alegi sa colaborezi cu noi, nu va mai trebui sa faci nimic din acest punct, iar comunicarea se va realiza exclusiv online. In schimb, daca vrei sa lucrezi pe cont propriu, va trebui sa parcurgi cateva etape de legalizare a documentelor cu ajutorul unui avocat, sa discutati termeni si conditii si multe altele.

Cat costa serviciile de gazduire sediu social pentru firma la Incubatorul de afaceri?

Toate serviciile firmei noastre sunt consolidate in asa fel incat sa iti ofere ajutor de urgenta pentru toate problemele ce tin de spatiul in care iti desfasori activitatea. Astfel, costurile vizate pentru gazduirea sediului social sunt stabilite in avantajul clientului. Contractul, odata semnat, are valabilitate determinata, stabilita de comun acord. Poate incepe de la un minim de cateva luni, cu posibilitatea de prelungire, la nevoie. Ai garantia unui loc stabil, fara impedimente de orice natura, care ar putea aparea in cazul in care incerci de unul singur sa obtii chirie pentru un sediu unic.

Cere o oferta personalizata si vei putea calcula in detaliu pretul pe care trebuie sa il platesti lunar, in functie dimensiunea, pozitionarea, complexitatea cladirii vizate. In plus, poti apela si la serviciile de consultanta de specialitate, in cazul in care ai nevoie de mai multe detalii sau vrei sa obtii raspunsuri la anumite intrebari. Scapi de tot efortul necesitat de acest demers si economisesti timp, totul in schimbul unui cost considerabil de mic, doar cu ajutorul Incubatorul de afaceri.