Presidentfunerare.ro de 11 ani alaturi de apartinatorii craioveni

11 ani reprezinta o perioada suficienta pentru a acumula experienta si a imbunatati serviciile oferite consumatorilor in functie de dorintele si nevoile lor.

Presidentfunerare are aceasta vechime pe piata serviciilor de pompe funebre din Craiova si in tot acest timp nu a dezamagit pe nimeni.

Specialistii firmei actioneaza in momentul in care solicitantii serviciilor sunt intr-o stare critica, cu toate acestea, modul in care si-au indeplinit menirea a reprezentat un adevarat balsam pentru sufletele celor care au pierdut pe cineva foarte drag si apropiat.

Firma prezentata mai sus are program non-stop. Reprezentantii sai stiu ca moartea vine fara program si decedatul nu mai poate astepta, ci se impune sa fie pregatit urgent pentru priveghi si pentru inmormantare.

Inainte de pregatirea trupului neinsufletit se impune pregatirea apartinatorilor pentru a face fata momentelor critice: aducerea sicriului la capela pentru priveghi, ducerea sicriului la cimitir, momentele in care apartinatorii isi iau ramas bun de la decedat si disparitia sicriului in mormant sau in cavou.

Sufletul apartinatorului este sensibil, este tulburat, dar el trebuie pregatit, spunandu-i-se cum vor decurge etapele de pregatire a inmormantarii. Reprezentantul familiei trebuie sa aleaga modelul de sicriu, hainele elegante si trebuie sa solicite pachetul de servicii funerare de care are nevoie unei firme de pompe funebre serioase.

Discutia telefonica intre persoana careia i-a decedat cineva apropiat si reprezentantul firmei de pompe funebre nu decurge mereu usor, dar personalul firmei prezentate mai sus este pregatit sa ofere si suport moral celor care le solicita serviciile.

Persoana aflata in doliu este posibil sa nu se poata opri din plans, sa gandeasca dificil din cauza blocajului mental. Operatorul de servicii se impune sa fie empatic, sa aiba o radare de fier si sa astepte momentul in care se poate discuta cu apartinatorul.

Promisiunea reprezentantului firmei: oferim servicii funerare de calitate cu program este onorata la cele mai inalte standarde. Serviciile funerare sunt complexe si implica resurse umane bine pregatite, dar si o baza materiala adecvata.

Preluarea decedatului nu este permis sa se faca in orice conditii. Presidentfunerare.ro actioneaza cu maxim respect fata de decedati si fata de apartinatorii lor. Prin urmare, preluarea se face cu masini special autorizate, dotate cu frig, respectandu-se intimitatea decedatului. Decedatul nu este vazut inainte de a fi atent pregatit si asezat in sicriu.

Pregatirea trupului neinsufletit se face in sali special autorizate, dotate cu tot ceea ce este necesar de catre oameni priceputi, curajosi si onesti. Igienizarea defunctului se realizeaza atent, acesta este aranjat perfect si dupa ce este imbalsamat si imbracat urmeaza aranjarea in sicriul cu lenjerie fina si curata.

Exista sansa ca aspectul decedatului din timpul vietii sa fie redat prin tehnici speciale de infrumusetare pe care salariatii firmei de mai sus le stapanesc perfect. Chiar apartinatorii isi doresc sa il mai vada pe cel de care se vor desparti pentru totdeauna ca atunci cand era viu.

In pachetele funerare complete sunt incluse si urmatoarele servicii:

-transportul funerar cu masini funerare curate si in perfecta stare tehnica. Soferii au experienta necesara unui transport special care genereaza emotii si tristete.

-inchirierea unui capac frigorific, daca situatia impune acest lucru. La temperaturi scazute, in zilele mohorate de toamna sau de iarna nu mai este necesar acest serviciu, dar vara nu se poate fara acest capac frigorific. Firmele de pompe funebre care se respecta dispun de mai multe capace frigorifice pe care le pot inchiria.

-pregatirea colivei, desert funerar traditional fara de care nu poate fi conceputa inmormantarea. Desi lumea are impresia ca este usor de facut, coliva buna necesita rabdare si experienta. In plus, familia nu mai are timp si resursele necesare sa se ocupe si de mancare.

-aducerea pachetelelor cu mancare si a tuturor produselor necesare inmormantarii. Apartinatorul are timp sa isi pregateasca haine negre, sa planga singur si sa se linisteasca pentru a primi demn oamenii care vin la priveghi si la inmormantare.

-organizarea parastaselor la restaurantul propriu, renumit pentru calitatea mancarii.

-eliberarea certificatului de deces la preluarea decedatului de catre medicul adus de firma pentru a scuti familia de drumuri si de birocratie.

Multi apartinatori nu stiu ce trebuie pentru o inmormantare si nu au capacitatea de a organiza fiecare etapa in parte, in asa fel incat sa nu intervina intarzieri. Sicriele sunt facute din lemn de esenta tare. Unele sunt de lux, in timp ce altele sunt modele decente de sicrie care pot fi manipulate cu usurinta datorita manerelor metalice bine fixate.

Apartinatorii pot comanda sicrie albe, maronii sau negre. Ele sunt complet echipate cu cele mai fine lenjerii, cu cruce inscriptionata si cu capac.

Tot de pe site-ul firmei se pot comanda si aranjamente funerare perfecte din flori proaspete si parfumate.

Pe site exista poze care prezinta perfect munca angajatilor acestei firme. Privindu-le, apartinatorii se linistesc pentru ca inteleg ca au facut o alegere corecta si ca totul va decurge conform planificarii, iar serviciile vor fi de calitate premium.

Pe site, familiile indurerate gasesc si o serie de informatii utile referitoare la:

  1. Actele necesare pentru primarie;
  2. Cum se obtine ajutorul de inmormantare;
  3. Informatii despre imbalsamare, toaletare si inchiriere capac frigorific.

Familia indurerata nu trebuie sa isi faca griji despre manipularea sicriului de cate ori este nevoie, iesitul la cumparaturi cu ochii umflati si inrositi de plans si cu sufletul sfasiat de durere.

Specialistii de la Presidentfunerare ofera un ajutor de nadejde celor aflati in perioada de doliu si avandu-i alaturi, suferinta devine putin mai suportabila.

Toti oamenii isi doresc sa nu fie afectati niciodata de moarte, dar cand va veni aceasta perioada critica sa stie ca firma de pompe funebre prezentata mai sus este un aliat de nadejde.