RCA Prestigeasig obligatoriu completat cu CASCO

Cu fortele naturii nu este de glumit si cand se manifesta cu toata puterea lor pe pamant lasa in urma pustiu si jale. Bucatile de gheata care cad ca oul de porumbel din cer pot sparge geamurile casei, acoperisul acesteia, caroseria si geamurile masinii, daca aceasta nu se afla in garaj si distrug si plantele din gradina sau de pe camp. Se face cineva vinovat de caderea ploii cu gheata din cer si de distrugeri?

Cu toate acestea, distrugerile vor fi partiale, daca exista o asigurare completa pentru locuinta si in afara de RCA Prestigeasig care este o asigurare auto obligatorie, posesorul masinii a avut intelepciunea sa faca si o asigurare CASCO.

Daca multi dintre conducatorii auto procedeaza asa, iar daca au gradini fac si asigurari agricole, acest lucru se datoreaza informatiilor complete de pe site-ul Prestigeasig. Asigurarea este ca un acoperis imens intins peste bunurile celui care este prudent. Ea nu poate impiedica pagubele, dar ofere despagubiri ca tot ce a fost distrus sa fie refacut.

Cine circula fara RCA pe drumurile publice risca o amenda uriasa, de aceea romanii s-au invatat sa aiba polite valabile asupra lor, dar cine circula fara CASCO sau isi lasa masina intr-o parcare sigura risca sa suporte singur pagubele in cazul in care se produce un dezastru. Oamenii trebuie sa fie responsabili cu bunurile altora si responsabili cu propriile lor bunuri in aceeasi masura.

Persoanele care au vazut ce s-a intamplat la Craiova pe data de 3 iulie, 2022 au inteles cata valoare are o asigurare CASCO. Ce s-a intamplat? Din senin s-a abatut o ploaie asupra orasului, incat parca pe strazi curgea un rau puternic. Acesta a luat masinile parcate regulamentar si le-a bagat una intr-alta. Pagubele au fost uriase. Oameni care au venit cu masini de lux, au plecat cu trenul sau cu microbuzul si masina tractata.

Oare ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi avut asigurare? Si-ar fi permis sa plateasca atat de mult sa li se duca masina la sute de kilometri distanta?

In Egipt, o romanca a fost ranita grav de un rechin in Marea Rosie, fiind dusa de urgenta la spital. Ea a primit ajutor prompt fiindca a avut o asigurare de calatorie.

Sigur ca un pret bun pentru RCA cauta toata lumea, de aceea  Prestigeasig reprezinta alegerea ideala deoarece:

  1. Compania isi desfasoara activitatea in Romania din anul 2008 si realizarile sale o recomanda ca fiind una de top intre brokerii de succes.
  2. Are aproape 1 200 000 de asigurari incheiate si multi clienti foarte multumiti de despagubirile primite si de intreaga colaborare cu reprezentantii companiei.
  3. Cele 18 puncte de lucra ofera acoperire la nivel national. Doritorii se indrepta catre cel mai apropiat punct de lucru.
  4. Cei 74 de colaboratori puternici au grija de banii oamenilor pe care ii investesc si in acest mod pot achita sumele asigurate in cazul in care se intampla vreun accident.

Vizitatorul site-ului care analizeaza atent oferta de asigurari isi da seama ca are nevoie de cel putin 3-4 produse, fiindca multe dintre ele se completeaza reciproc si toate sunt gandite pentru a nu lasa omul descoperit in fata pericolelor. O asigurare auto totala inseamna si RCA si CASCO, dar si o asigurare de sanatate pentru conducatorul masinii, fiindca in trafic se intampla multe. Daca se calatoreste in afara tarii cu masina este absolut necesara asigurarea de calatorie.

Agricultorul stie cum poate pierde totul fara asigurarea agricola. In cateva secunde munca lui poate fi pusa la pamant. Sunt fermieri care din acesta ocupatie traiesc si simultan cu recolta le este distrus venitul familiei.

Grindina distruge strugurii in formare, care ar fi putut fi transformati in vin parfumat, in compot si dulceata sau pur si simplu in ciorchina perfecta servita la masa. Este asa de bine ca transportatorii de marfuri  sunt obligati sa aiba asigurare cu ajutorul careia isi pot despagubi clientii in cazul in care se intampla ceva rau cu marfa lor pe drum si la fel de bine este ca si cei care trimit marfuri la export isi pot asigura bunurile, indiferent de calea aleasa pentru trimiterea lor! Oamenii pot gresi, dar se intampla nenorociri independent de vointa lor, iar asigurarile sunt sfinte.

Asigurarile profesionale reprezinta fonduri din care sunt despagubiti clientii, beneficiarii serviciilor in cazul in care liber profesionistul a gresit sau o situatie independenta de vointa acestuia a determinat lezarea clientului.

La saloanele de infrumusetare se poate defecta un aparat si clienta se alege cu o cicatrice sau o arsura pe piele? Nimeni nu  a dorit sa se intample acest lucru, dar clienta/clientul va primi despagubire.

Asigurarile diversificate au fost gandite pentru a le fi de folos oamenilor in toate imprejurarile care implica un anumit risc, in toate domeniile de activitate vulnerabile.

De la domiciliul sau, clientul are posibilitatea sa configureze polita completand formularul pus la dispozitie pe site, de asemenea are la dispozitie toate informatiile corecte si complete care sa il ajute sa aleaga judicios.

Se spune ca de cele mai multe ori viitorul este dupa cum il pregateste din timp omul, iar asigurarile inseamna un viitor cu cat mai putine griji.

Ceea ce se poate face in acest moment nu trebuie sub nicio forma sa fie amanat, fiindca mai tarziu tornada poate distruge acoperisul casei sau apa care navaleste pe strazi poate duce masina de sute de mii de euro intr-un stalp.

Asigurarea inseamna bani de tratamente si de internari la clinici private, la cele mai bune clinici din tara, bani pentru repararea acoperisului, bani pentru repararea masinii.