S Metal, amprenta lucrului bine facut

 

 

Un creator valoros isi pune amprenta asupra lucrurilor bine facute care ies din mana sa, apoi le semneaza. Semnatura aceea creste valoarea unui tablou, a unei poezii, sculpturi sau catedrale. Oamenii sunt creatori prin excelenta si nu fac acest lucru pentru ei, ci pentru semenii lor.

Chiar si orgoliul creator nu are doza maxima de egoism. Cineva isi doreste sa fie cel mai bun si de lucrul mainilor sau mintii sale sa se bucure cat mai multa lume.

Bucatareasa face mancare. Ea poate urma retete clasice, cunoscute de zeci sau sute de ani, dar este libera sa si inventeze Pentru ca are experienta si imaginatie si stie cum sa intensifice un gust sau o anumita aroma.

In toate domeniile activitatii umane se creeaza. Profesorii se straduiesc sa faca lectiile mult mai atractive, medicii sa opereze fara durere, fermierii sa isi protejeze plantele si sa isi lucreze pamantul fara efort si cu economie maxima de resurse.

Automatizari S-Metal reprezinta o creatie perfecta pentru cei care solicita acest serviciu, realizata de cei mai priceputi specialisti ai momentului.

De 20 de ani fac acest lucru pe piata din Romania, iar numarul clientilor a crescut de la un an la altul si gradul de satisfactie al acestora in aceeasi masura.

Nevoia de porti este din ce in ce mai mare, fiindca oamenii trebuie sa isi delimiteze proprietatile de alte proprietati sau de domeniul public si in plus, au nevoie de un punct de intrare, respectiv iesire din curte.

Vremea portilor din lemn a trecut din mai multe motive. Primul si foarte important este cel ecologic. Padurile sunt considerate o bogatie a tarii si trebuie sa fie protejate. Se taie copaci pentru constructii, pentru mobila, pentru incalzire. Unde lemnul poate fi inlocuit de metal sau de plastic se impune ca acest lucru sa fie facut.

Al doilea motiv este acela ca lemnul se strica foarte repede, daca nu este tratat corespunzator sa reziste la factorii de mediu. Ploaia si ninsoarea determina aparitia mucegaiurilor si chiar putrezirea, soarele il usuca excesiv, in timp ce carii strapung si macina suprafete. O poarta din lemn nu poate rezista prea mult si nu este drept sa fie inlocuita tot cu una din lemn! Cati copaci sa se taie pentru o poarta?

Al treilea motiv consta in faptul ca o poarta din lemn nu este compatibila cu automatizarea, iar omul modern este dependent de confort. Confortul este generat si de comoditate, dar si de lipsa timpului.

Asa au inceput sa se extinda portile metalice care au o durata mare de viata, nu se deterioreaza in timp si pot fi automatizate si supravegheate electronic.

Cand ingheata, portile din lemn sunt prinse ca intr-o menghina intr-o pojghita de gheata si greu pot fi urnite din loc. Automatizarile sunt realizate sa reziste atat la temperaturi foarte joase, cat si la temperaturi caniculare.

Daca o poarta ar fi inchisa si deschisa manual de sute de ori pe zi, in zonele cu trafic intens si portarul ar fi extenuat la sfarsitul zilei de munca, dar si ea s-ar deteriora.

Ar fi imposibil ca in aceste zile, poarta unui spital, a unui depozit,  a unei primarii sau a unei autogari sa mai fie cu deschidere si inchidere manuala!

Solicitarea automatizarii si cumpararea produselor necesare de pe site-ul magazinului S Metal nu sunt procese grele si totul decurge repede, fiindca promptitudinea este una dintre caracteristicile de baza ale acestei firme care lucreaza de 20 de ani in Romania.

Pe site exista si datele de contact, dar si formulare care sa faciliteze trimiterea unei solicitari. Cine nu doreste sa comande telefonic produse, are la dispozitie cosul electronic. Pune in el tot ce este necesar si finalizeaza comanda, indicand adresa de livrare.

Livrarea produselor se face foarte repede, fiindca cele 13 magazine sunt dispuse pe intreg teritoriul tarii si se face din cel mai apropiat magazin de domiciliul clientului.

Echipa de specialisti se deplaseaza la fata locului si realizeaza cu maxima responsabilitate automatizarea portilor.

Cumparatorul trebuie sa stie ca va avea de ales: tipul portilor, dimensiunile acestora, temperaturile la care sa fie functional sistemul de automatizare, ciclul de deschideri pe ora si multe alte date tehnice, in functie de traficul care are loc in curtea respectiva, de conditiile climatice si de dimensiunile masinilor care intra si ies in mod frecvent pe porti.

Nu toate portile sunt zgomotoase, unele se inchid si se deschid in tacere si cei care se intorc tarziu acasa ar trebuie sa le aleaga.

O discutie cu specialistii de la S Metal este foarte necesara pentru ca ei stiu cel mai bine ce se potriveste unei curti, in urma datelor furnizate de proprietarul acesteia. Portile automatizate pot fi vazute peste tot si ele faciliteaza viata omului modern, din ce in ce mai mult dependent de masina.

Un Kit pentru porti batante cu canaturi de pana la 4.5 m TOO4500KCE costa 4113, 12 lei, fiind in acest moment la reducere cu 1000 de lei si la comenzi de peste 800 de lei, transportul este gratuit, plus ca livrarea se va face in cel mult 48 de ore.

Aceste avantaje multiple ar trebui sa grabeasca decizia celor care au nevoie de porti sa solicite atat produse de pe site-ul magazinului S Metal, cat si automatizari.

Portile perfecte care pot fi vazute in marile orase ale tarii, atat in gospodariile particulare sau colective, cat si la firme sau institutii importante poarta semneatura S Metal, iar aceasta reprezinta garantia calitatii.

Toate produsele si sistemele au fost testate cu grija, iar calitatea lor superioara este garantata.