Scapă de durere prin forțe proprii cu ajutorul serviciilor RestartiX

Atunci când durerea de spate, de umăr sau de picioare devine din ce în ce mai prezentă în viața ta, este momentul să iei măsuri și să cauți cele mai potrivite metode prin care să depistezi cauza și să o combați. Echipa RestartiX vine în întâmpinarea ta cu servicii medicale în sistem de medicină care să te ajute să remediezi problema de acasă, prin programe specializate. Descoperă cum te poate ajuta RestartiX să îți îmbunătățești rapid forma fizică!

Învață să lupți altfel cu problemele de sănătate

Ceea ce diferențiază RestartiX de alte clinici de recuperare medicală este tocmai modul de abordare a tuturor problemelor de sănătate și durerilor asociate. Totalitatea serviciilor disponibile în platformă au la bază principiile terapiei non-chirurgicale a durerii care afirmă faptul că orice disconfort fizic poate fi prevenit și tratat prin accesarea resurselor proprii de vindecare ale organismului. Pe scurt, corpul uman este capabil să remedieze rapid, fără ajutor, problemele care îți amenință starea de bine și buna funcționare, este nevoie doar să înveți cum să folosești aceste abilități în avantajul tău, iar serviciile RestartiX te învață să faci asta din confortul propriei locuințe, într-un timp foarte scurt.

Care sunt programele RestartiX pe care le poți accesa chiar acum

Pentru a te putea ajuta să țintești orice problemă care te deranjează, echipa a dezvoltat nouă programe de acțiune, dintre care să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine situației tale actuale. RestartiX Coloană Cervicală, RestartiX Coloană Lombară, RestartiX Coloană Toracală, RestartiX Coloană Vertebrală, RestartiX Umăr Sănătos, RestartiX Seniori 1 și 2, RestartiX Prenatal și RestartiX, fiecare dintre acestea conține informații adaptate și pachete de exerciții localizate prin care să înveți să îți controlezi corpul și să elimini astfel durerea. În plus, întăresc musculatura și îți îmbunătățești postura, în timp ce crești rezistența la efort și te antrenezi să faci față mai ușor tuturor provocărilor de care te-ai putea lovi.

Obține acces permanent la programul care ți se potrivește

Din momentul în care ai găsit pachetul care țintește problema cu care te confrunți, mai rămâne doar să îl achiziționezi direct din platformă și primești acces instant la toată informația teoretică și video existentă, pentru a putea începe să implementezi mici schimbări chiar în aceeași zi. Fiecare program debutează cu o evaluare inițială cu ajutorul căreia exercițiile, durata și intensitatea sesiunilor se ajustează în funcție de nevoile proprii, schemă de antrenament pe care o vei executa pe o perioadă determinată. Ulterior, va avea loc o nouă evaluare pentru a analiza progresul și a stabili ce modificări trebuie făcute în modul de lucru pentru a menține rezultatele obținute pentru cât mai mult timp.  

Descoperă cum să folosești resursele nelimitate de autovindecare ale corpului tău cu ajutorul serviciilor personalizate RestartiX!