Sora lui Laurian Lucaş anunţă dezvăluiri despre „un individ care ocupă o demnitate de rang înalt”, scos basma curată în dosarul Sechelariu – Lucaş

Camelia Lucaș: „Așadar, urmărirea penală a început în ianuarie 2005 cu acuzații care

nu au nicio legătura cu cele pentru care a fost condamnat, pe 6 noiembrie 2014, la patru ani de închisoare cu executare!!!

Inițial s-a formulat acuzația că Sechelariu Dumitru a organizat un grup infracțional alcătuit din persoana sa, Lucaș Laurian și încă un individ care ocupa și ocupă încă o demnitate de rang înalt (nu-i dau încă numele, dar o voi face). La scurt timp, cea de-a treia persoană a dispărut din anchetă. Urmărirea penală s-a extins cu alte acuzații care îl vizau și pe Dorinel Ifrim, șeful Serviciului cadastru, la acea vreme, pentru că era nevoie de cel puțin trei persoane pentru a se putea formula acuzația de grup infracțional organizat. Extinderea urmăririi penale a vizat opt contracte de vânzare-cumpărare încheiate de Sechelariu cu persoane fizice, prin care acesta a achiziționat terenuri pe amplasamentul actual al pistei de karting. Continuarea, Ferma Politică.