Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

Elitemob, producătorul local de mobilă,

a inaugurat joi hala de producție din zona Izvoare, o investiție de aproximativ 350.000 euro. Prezentă pe piața locală din 2003, societatea a crescut de la an la an, făcându-se vizibilă și la nivel regional, dar și pe plan internațional, în țări ca Germania, Belgia și Olanda.

Evenimentul de acum este despre oameni, despre vise, despre emoții despre bucurie. E un drum nou pentru noi și pare mai ușor când ai alături prieteni și apropiați. Nevoia acestei investiții a apărut când ne-am dat seama că, pentru a livra în continuare produse de calitate, avem nevoie de upgrade.  Proiectele noastre sunt în proporție de 90% pentru persoane din mediul privat, persoane fizice. Până în prezent au ieșit din mâinile noastre cam 10.000 de proiecte. Suntem onorați că am intrat în viața atâtor oameni.  Clienții noștri au urmat trendul și au înțeles importanța calității. Asta ne dorim să livrăm: mobilier premium la prețuri accesibile.(…) Acum dispunem și de camere de luat vederi mobile, care pleacă odată cu echipa de montaj și mobilierul, iar noi, cei din fabrică, în momentul în care apare o problemă tehnică la montaj o identificăm imediat și găsim și soluția foarte ușor, cu ajutorul acestor camere. Suntem foarte bucuroși pentru că am găsit această soluție” – a declarat managerul Elitemob, Dana Chiriac.

S-a muncit foarte mult să se ajungă aici și ne dorim în continuare să creștem. Se muncește foarte mult. Elitemob folosește materiale de calitate, de la firme specializate, nu de la diverși distribuitori din piață care nu sunt avizați. Punem foarte mare accent pe calitate, iar dorințele și așteptările clienților sunt foarte importante pentru noi. Suntem atenți și în ceea ce privește durata dintre comandă și montaj. Am câștigat mult datorită acestui aspect, dar și datorită modului de lucru și a finisajelor. Folosim și accesorii foarte bune. Șuruburi sunt fel și fel, glisiere la sertare – la fel, dar noi lucrăm cu cele mai bune” – a declarat Viorel Iancu, parte a echipei tehnice a Elitemob.

În zona Izvoare Elitemob a creat spații de birouri moderne și primitoare, o sală de mese pentru angajați, vestiare, și trei linii de producție.

Am încercat să creăm o atmosferă altfel. Pentru angajații și clienții noștri încercăm mereu să urcăm un pas. (…) Zona de depozitare este mică, pentru că la noi mobila se face și merge imediat la montaj. Se lucrează pe trei sectoare diferite. Anumite sectoare lucrează pal melaminat, anumite sectoare lucrează lemn și anumite sectoare lucrează MDF,” a explicat Denis Chiriac.

Ne bucurăm că mai avem investitori locali care se dezvoltă, Elitemob fiind și unul dintre clienții și partenerii noștri de afaceri. Este de lăudat, pentru că în ultimii ani, să fiu sincer, nu prea am mai fost la nicio inaugurare. Atât timp cât facem producție la noi, plusvaloarea rămâne la noi. Asta încerc să fac și eu în Bacău și sperăm și noi ca în cel mai scurt timp să inaugurăm Centrul Auto Opel” – a declarat omul de afaceri Gabriel Căsăneanu, prezent la eveniment.

Bacăul este recunoscut acum ca un centru comercial puternic, având în vedere poziția geostrategică pe care o are Regiunea Nord Est. Faptul că se investește în producție nu poate fi decât de bun augur, pentru că plusvaloarea pe produs o aduce această producție. Vom încerca să aducem cât mai mulți investitori în producție, în tehnologie, oferindu-le anumite facilități și oportunități. Unul dintre proiectele mele este și acela de a dezvolta un Parc industrial, un Parc tehnologic prin care să promovăm antreprenorii, investitorii care vor dori să aducă tehnologie de înaltă performanță,” a declarat și senatorul Dragoș Luchian.

Din punctul de vedere al municipalității mi-aș dori cât mai multe investiții de acest gen din Bacău, sunt de dorit. Cei de aici au demostrat că se poate, iar exemplul lor ar putea fi urmat și de alți oameni de afaceri” – a declarat primarul interimar Ilie Bîrzu.