Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

Dealerul Volkswagen din Bacău își întâmpină clienții cu cea mai nouă versiune a vedetei brandului,

VW Passat. Din oferta de toamnă a Cybernet Auto Center mai fac parte VW Polo, Golf, Jetta sau Tiguan.

Volkswagen, pentru toate buzunarele

Indiferent cât de adânc vă e buzunarul, în cazul în care aveți în plan achiziționarea unui autoturism nou, Volkswagen e un brand a cărui ofertă probabil o verificați, pentru că e în Top 3 pe piața băcăuană. În oferta de toamnă a concesionarului Cybernet Auto Center sunt mașini cu prețuri între 7.268 și 34.173 euro, plus TVA.

Cea mai ieftină variantă VW e up!

Versiunea de bază are jante de oţel 14″ cu anvelope 165/70, bare de protecţie în culoarea caroseriei, carcase oglinzi exterioare de culoare neagră, geamuri termoizolante în tentă verde, 6 airbag-uri, ABS – sistem de reglare a forței de frânare, radio, servodirecţie electromecanică, volan reglabil pe inălţime, banchetă spate rabatabilă, lumini de drum permanente. Prețul pentru versiunea de bază e de 7.268 de euro plus TVA, cu o rată începând de la 47 / euro / lună, la care se adaugă TVA și asigurarea CASCO.

Cel mai scump Volkswagen aflat în oferta valabilă până la sfârșitul lui octombrie e Touareg. Versiunea de bază a acestui model costă 34.173 euro plus TVA, rata lunară fiind de 254 euro, plus TVA si CASCO.

Vedeta din showroom, noul VW Passat

În mijlocul showroomului Cybernet Auto Center e noul Volkswagen Passat. Și nu degeaba, spune directorul de marketing Robert Moroșanu. „Din 2010, producătorul nu a mai scos nicio variantă nouă a acestui model, până la finalul lui 2014. Designul și echiparea ultimei variante sunt inedite și te duc cu gândul la autoturismele din clasa premium. ” a declarat acesta pentru bacauinfo.ro.

Prețul noului Passat plecă de la 18.164 de euro, fără TVA, iar rata minimă e de 135 / euro / lună plus TVA și CASCO, pentru o finanțare pe 5 ani, cu avans de 50% și valoare reziduală de 20%.

Perioada septembrie – decembrie, cea mai bună pentru achiziționarea unui autoturism

Robert Moroșanu declară că cea mai bună perioadă pentru achiziționarea unui autoturism nou este între septembrie și decembrie, pentru că mai toți dealerii vin cu oferte avantajoase.

Rezultatele acestor oferte se reflectă în vânzări. După vremuri grele pentru piața autoturismelor noi, lucrurile par să își revină. „2012 a fost cel mai dificil an, din punctul de vedere al vânzărilor. De ceva timp lucrurile par să se fi îndreptat. Nu am ajuns încă la nivelul vânzărilor de  dinaintea crizei, dar trendul e unul ascendent.”  a declarat Moroșanu pentru bacauinfo.ro.

Volkswagen, nr. 1 în Bacău între mărcile de import

Conform datelor din piață, Volkswagen a fost a doua cea mai vândută marcă în Bacău, în primele 7 luni ale acestui an, cu peste 140 unități, mai bine decât în Iași, Prahova sau Constanța, fiind devansată doar de Dacia. Luna august a fost una bună și ea, compania reușind să vândă peste 60 autoturisme. O mare contribuție la aceste rezultate a avut-o și programul pe care VW îl are pentru cei interesați de flote.

Majoritatea cumpărătorilor de Volkswagen sunt din municipiul Bacău, 85% conform estimărilor concesionarului, și caută autoturisme cu motoare pe benzină în proporție de 90%.