Toate firmele au nevoie de serviciile profesionale SEO!

Campania de optimizare SEO a devenit un nou standard in industria marketing-ului, deoarece reprezinta un sir de operatiuni necesare pentru a atinge un anumit target.

Consumatorii folosesc canalele digitale de cele mai multe ori pentru a efectua cercetari despre afaceri inainte de a face o achizitie sau de a vizita un magazin. Telefoanele mobile, in special, au devenit o resursa inestimabila pentru consumatori in momentele lor de nevoie. Un studiu Google a aratat ca 70% dintre proprietarii de smartphone-uri care au cumparat ceva dintr-un magazin au apelat mai intai la dispozitivele lor pentru informatii relevante pentru acea achizitie. In plus, 30% au folosit un motor de cautare special inainte de cumparare.

Atunci cand un client efectueaza o cautare pe un motor de cautare precum Google, exista un algoritm care ajuta la furnizarea celor mai relevante rezultate. Si daca doriti ca afacerea  sa cada pe prima pagina a acestor rezultate, trebuie sa aveti o strategie de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO).

Cu 93% din experientele online care incep cu un motor de cautare, o strategie SEO bine organizata si tactica nu a fost niciodata mai importanta pentru a va diferentia de concurenta.

Vreti ca afacerea voastra sa se claseze cat mai sus posibil pentru cuvintele cheie si expresiile care se incadreaza in nisa voastra. In acest fel, atunci cand consumatorii introduc acele cuvinte cheie si expresii, veti fi chiar in partea de sus, pentru ca acestia sa faca clic. In special, pentru Google, 18% dintre clicurile organice ajung pe pozitia numarul 1, in timp ce 10% merg pe a doua si 7% pe a treia, asa ca, cu cat va clasati mai sus, cu atat veti primi mai mult trafic. Aceasta este o modalitate excelenta de a educa potentialii clienti si de a-i ajuta cu nevoile lor, ceea ce poate duce in cele din urma la cresterea vanzarilor si la cresterea afacerii voastre.

Trebuie sa stiti ca, adesea, concurentii folosesc SEO. Si, la fel ca  voi, ei lupta pentru acele locuri de top in rezultatele cautarii organice. Obtinerea unuia dintre primele locuri este dificila in sine si trebuie sa lucrati constant pentru a mentine aceasta pozitie, folosind serviciile oferite de o agentie sEO. Si nu va fie frica de concurentii mari de marca. Afacerile mici, locale, au o sansa grozava sa ajunga in topul rezultatelor cautarii organice, atata timp cat SEO este implementat corespunzator, folosind strategiile potrivite.

Atata timp cat exista motoare de cautare si algoritmi, SEO nu va merge nicaieri. Importanta SEO va creste doar odata cu trecerea timpului, asa ca nu exista un moment mai bun decat prezentul pentru a incepe sa ca construiti strategia. Tacticile si cele mai bune practici pentru SEO vor continua sa se schimbe si sa evolueze, asa ca este important sa fiti bine educat si actualizat cu privire la aceste tendinte pentru a creste sansele de a cadea si de a ramane pe primul loc. PSK este cea mai buna agentie de SEO!