Videochat in Iasi, sansa unui an 2023 pe care sa-l traiesti asa cum ai visat!

videochat iasi

videochat iasi

Daca esti din judetul Iasi sau din regiunea Moldovei, trebuie sa stii ca, pentru a avea parte de succes si de dorinte implinite in 2023, nu trebuie neaparat sa mergi in Capitala sau sa pleci din tara. Tot mai multe fete au reusit sa isi indeplineasca dorintele ramanand acasa si alegand sa lucreze ca model de videochat Iasi.

Avantajele pe care le ofera aceasta alegere sunt multiple, incepand cu sumele de bani castigate si continuand cu conditiile de lucru, cu programul flexibil si cu posibilitatea de a invata lucruri noi.

Cati bani poti castiga ca model de videochat in Iasi?

Inca din primele trei luni de lucru, la studio20.ro ai parte de un castig minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, care nu este influentat de performantele pe care le obtii, in aceasta perioada de inceput, pe platformele online dedicate adultilor. Tot acum, fetele sunt ajutate financiar sa isi completeze garderoba si trusa de make-up.

videochat iasi
videochat iasi

Apoi, pe masura ce capata experienta, incasarile unui model de videochat din Iasi sporesc considerabil, datorita unui sistem de bonificatii bine gandit. Se porneste de la un comision standard brut in valoare de 50% din suma totala generata pe site-uri, la care se adauga diferite bonuri.

De exemplu, modele primesc 5% in plus daca lucreaza mai mult de 100 de ore intr-o perioada sau daca obtin castiguri mai mari de 15 000 de dolari intr-o perioada. Ele sunt rasplatite financiar si pentru un comportament online perfect sau pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe site venind din camera lor de chat.

Fidelitatea fata de echipa este de asemenea rasplatita cu un bonus in valoare de 5%, care se plateste in luna iunie a fiecarui an pentru intregul an calendaristic precedent. Astfel, sumele castigate cresc in permanenta, ceea ce explica viata de lux pe care o duc majoritatea modelelor.

Celelalte avantaje de care ai parte intr-un studio de videochat Iasi

Programul flexibil reprezinta un alt beneficiu major, apreciat de toate fetele. Spre deosebire de cei mai multi angajati din Romania, care au un program fix, stabilit de catre companie, in industria de divertisment dedicata adultilor ai posibilitatea de a-ti alege, la inceputul fiecarei perioade, turele de lucru.

Cu alte cuvinte, poti sa incepi programul dimineata devreme, dar si dupa-amiaza sau chiar la miezul noptii. Fara ca cineva sa iti ceara justificari pentru alegerea facuta, vei lucra exact in ritmul dorit, ceea ce iti va permite sa urmezi in paralel cursurile unei facultati sau sa iti indeplinesti orice alte obligatii.

Modelele apreciaza din plin si faptul ca, intr-un studio de videochat din Iasi, invata lucruri care se vor dovedi folositoare intreaga viata, indiferent de cariera aleasa ulterior. Este vorba, de exemplu, despre cursurile individuale gratuite de limba engleza, menite sa le aduca la nivelul la care pot face fata unei conversatii pe teme cat mai diverse. Apoi, cunostintele dobandite la cursuri sunt exersate zilnic, in discutii purtate cu barbati din lumea intreaga.

Daca alegi sa faci videochat in Iasi, 2023 chiar poate deveni anul in care iti indeplinesti dorintele si ajungi sa traiesti asa cum ai visat mereu!